Nowak_zg Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Piękne auto na filmiku widać,że woda wysoko stoi .. :gwizdanie: wiem widziaelm ale napisalem ze to nie moje auto .... pozatym tamto to chyba tip a ja mam manuala[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 21:02_________________________________________________ sam coraz bardziej myśle nad C5.. ale b. ekonomicznie czyli 2,8 V6 Q z LPG:) Ja też myślałem..ale o bardziej ekonomicznym 1.8 T w tt mialem 1.8T + gaz i tez bylem mega zadowolony stag 300+4 reduktor scorpion gt wtryski magic jet i taki zestaw dawal spokojnie rade i byl bezproblemowy wiec tez polecam
grzes1150 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Widze że wkońcu sobie sprawiłeś jakieś prawdziwe auto Życzę bezawaryjności i taniej benzynki
Wandej Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 Piekna, wkoncu jakies meskie auto Powodzenia w rezaniu haha dzieki tt byla babska ale wg mnie na koniec troche zmienila charakter na glebie i duzej feldze .... fajne auto ale male nawet dla 2 osob, tym bardziej ze tam mialem zabudowe i jako bagaznik musialem traktowac tylne siedzenie. Fajna. Mnie się na tych sportecach też podoba. Ostatnio kolega miał taką w kombi na chwilę pożyczoną i się próbowalismy...(oczywiscie na Tiptronicu) Te pierwsze S6/RS6 to były jednak fajne zabawki. Chyba nigdy nie odczułem tak spalania jak przy RS6+ (480KM)..Boże jak to żarło w mieście.. z tego co czytalem na rs6club to rs6 i s6 pali podobnie.... aczkolwiek pewnie jakies tam roznice sa i przy bucie zapewne eres pochlonie wiecej sam coraz bardziej myśle nad C5.. ale b. ekonomicznie czyli 2,8 V6 Q z LPG:) kolega ma 2.8 V6 FWD Manual z LPG i jest mega zadowolony z tego auta ... wiec jesli zadbana sztuka to warto... zreszta wiadomo ze 2.8 v6 to byl udany silnik. Jakbys chcial RS6 C5 kupic to u mnie w firmie prezes sprzedaje fajna Pieknie to gra tylko szkoda ze avant Piekne auto ta S-ka
David Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 s6 najlepszy wybor jesli chodzi o ledy na tyl i ten silnik szkoda ze paliwo drogie :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 w tt mialem 1.8T + gaz i tez bylem mega zadowolony stag 300+4 reduktor scorpion gt wtryski magic jet i taki zestaw dawal spokojnie rade i byl bezproblemowy wiec tez polecam Z ciekawości.. Ile wyszła Cię taka instalka na gotowca ?
michu93 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 ładne autko nowak, teraz pewnie mieścisz się bez większych problemów
Nowak_zg Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 s6 najlepszy wybor jesli chodzi o ledy na tyl i ten silnik szkoda ze paliwo drogie :gwizdanie: w tt mialem 1.8T + gaz i tez bylem mega zadowolony stag 300+4 reduktor scorpion gt wtryski magic jet i taki zestaw dawal spokojnie rade i byl bezproblemowy wiec tez polecam Z ciekawości.. Ile wyszła Cię taka instalka na gotowca ? dzentelmeni o pieniadzach rozmawiaja na pw wiec masz pw ładne autko nowak, teraz pewnie mieścisz się bez większych problemów lajtowo _________________________________________________ i niedlugo dojdzie nowy mod 12 proba ( po 11 sciagnieciach folii ) oklejenia calego auta ... bedzie to dziewicze oklejenie eski jeszcze nie wiem czy bedzie srednio-jasno czy srednio-ciemno napewno nie bedzie betonu ani nie bedzie mega lajtowo .... wszystkie szyby tak samo ... i zastanwiam sie czy nie zrobic tez czolowej
Reggi Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 dzentelmeni o pieniadzach rozmawiaja na pw wiec masz pw CO do ściemy..ja bym robił lajtowo
Nowak_zg Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2011 mam czas do namyslu umowilem sie na 18 kwietnia...
adrianus Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 czołową szybe?! jestes kozak rezacz wczoraj w Mławie u gazownikow widzialem sliczna s'ke w avancie, siwa skorka recaro, kola 255/35r18 itp
Nowak_zg Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2011 doszedl nowy mod ;D sciema wszystkich szyb poraz dwonasty .... ja sie nie poddam ;P. ( oprocz czolowej ) folia 80% czyli zostalo przepuszczalnosci 20% ( wymagane jest dla przednich bocznych 70% ;p wiec ciut przekroczylem ). Na dniach wrzuce fotki
michu93 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 no lecisz po bandzie nowak a niby do trzech razy sztuka :gwizdanie: p.s. po raz dwunasty w tym samochodzie?
Nowak_zg Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2011 poraz dwunasty liczac a4/tt/s6 w s6 pierwszy raz... ciekawe ile pojezdze bez zrywania przodu tym razem :gwizdanie:
KANAL Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 doszedl nowy mod ;D sciema wszystkich szyb poraz dwonasty .... ja sie nie poddam ;P. ( oprocz czolowej ) folia 80% czyli zostalo przepuszczalnosci 20% ( wymagane jest dla przednich bocznych 70% ;p wiec ciut przekroczylem ). Na dniach wrzuce fotki 70% przepuszczalnosci a Ty masz 20% - na pewno wiesz o jakim ciut piszesz Ciesze sie ze nie mieszkam ZG. A4 mialem kilka kontroli i nigdy nikt o szyby nawet nie bąknął.
soolek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 poraz dwunasty liczac a4/tt/s6 w s6 pierwszy raz... ciekawe ile pojezdze bez zrywania przodu tym razem :gwizdanie: Ty może sobie tą folię zacznij na jakąś taśmę dwustronną lepić będzie szybciej z demontażem i ponownym montażem
bezimienny Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 70% przepuszczalnosci a Ty masz 20% - na pewno wiesz o jakim ciut piszesz Ciesze sie ze nie mieszkam ZG. A4 mialem kilka kontroli i nigdy nikt o szyby nawet nie bąknął. Bo rzadko który radiowóz jest wyposażony w mierniki przepuszczalności (chyba?) a pan policjant nie ma legalizacji z atestem na swoje oczy przynajmniej tak mi się zdaje bo często widze auta które na pewno mają za mocno przyciemnione szyby z przodu. P.S a tak właściwie to same fabryczne szyby z przodu w Audi mają przepuszczalności światła?
skovroon Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 70% przepuszczalnosci a Ty masz 20% - na pewno wiesz o jakim ciut piszesz Ciesze sie ze nie mieszkam ZG. A4 mialem kilka kontroli i nigdy nikt o szyby nawet nie bąknął. P.S a tak właściwie to same fabryczne szyby z przodu w Audi mają przepuszczalności światła? Fabrycznie szyby są już ściemnione ~27% także to i tak już granica
Nowak_zg Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2011 zeby zabrac dowod nie jest potrzebny miernik przepuszczalnosci swiatla .... wystarczy podejrzenie policjanta tak samo wyglada sprawa glosnosci wydechu i wielu innych rzeczy. Policjant przypuszcza ze cos jest nie tak a diagnosta potem to bada a my jako uzytkownicy za to placimy chociaz ja tam przewaznie skrobie szyby na miejscu ....
EndriuGiz Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 a jak zabierają dowód płaci się mandat? jak przyciemniasz szyby to wyciągasz je czy na samochodzie ?
bezimienny Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Sam jestem ciekaw czy płaci sie mandat za przednie szyby czy tylko zabierają dowód i oddają po "usunięciu problemu" ?
Rekomendowane odpowiedzi