Hugo Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Serdeczne podziękowania dla Cuberka , Jarko i ThemOna za organizację zlotu. Jak dla mnie było ekstra. Ośrodek jak zwykle pierwsza klasa , super ludzie i fajowa atmosfera. Myślę , że pozostali również spędzili fajnie te kilka dni. Jakoś nie wyobrażam sobie aby zloty zimowe były robione gdzieś indziej. Według mnie to miejsce jest idealne Dziękuje za naprawdę miłe spotkanie
kachnazgierz Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 MISIE również dziękują za miłą atmosferę, super organizację, super ośrodek i wszystko inne fajne :notworthy: :good:
reikeb Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Wielkie dzięki za mega zlot, było elegancko wszystko zorganizowane, super atmosfera i klimat Lepszego miejsca znaleść się nie da Za rok na pewno zawitam kolejny raz Właśnie dotarliśmy do domu i odziwo na drogach było sucho i bardzo dobrze się jechało mimo wczorajszych obaw po zmianie pogody Pozdro!!!
Bart-S Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Było za***iście - szkoda, że tak krótko (w takiej atmosferze czas leci tak szybko ). Siedzę do jutra w Bielsku więc z Siemianem i mk4 odwiedziliśmy jeszcze H4mm3Ra - najważniejsze, że nic się im nie stało (no ale auta szkoda). 3majcie się i do następnego
Guregoru Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Panowie zlocik jak zwykle odjechany na maxa mam nadzieję że na przyszły rok nie myślicie nad zmianę miejsca bo tam te zloty są z roku na rok lepsze Podziękowania dla Was za jedną z najlepszych imprez na których byłem
diman Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Panowie zlocik jak zwykle odjechany na maxa mam nadzieję że na przyszły rok nie myślicie nad zmianę miejsca bo tam te zloty są z roku na rok lepsze Podziękowania dla Was za jedną z najlepszych imprez na których byłem bo ty nigdzie nie chodzisz to ta byla dla ciebie najlepsza :evil: :evil:
Guregoru Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Panowie zlocik jak zwykle odjechany na maxa mam nadzieję że na przyszły rok nie myślicie nad zmianę miejsca bo tam te zloty są z roku na rok lepsze Podziękowania dla Was za jedną z najlepszych imprez na których byłem bo ty nigdzie nie chodzisz to ta byla dla ciebie najlepsza :evil: :evil: A co ty wiesz o imprezach :tongue4:
diman Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Panowie zlocik jak zwykle odjechany na maxa mam nadzieję że na przyszły rok nie myślicie nad zmianę miejsca bo tam te zloty są z roku na rok lepsze Podziękowania dla Was za jedną z najlepszych imprez na których byłem bo ty nigdzie nie chodzisz to ta byla dla ciebie najlepsza :evil: :evil: A co ty wiesz o imprezach :tongue4: hmmm ja nic
A4-Tomek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Ja byłem pierwszy raz i jak dla mnie było super :> Ośrodek i żarcie super vody pod dostatkiem żyć nie umierać ale szkoda że tak szybko to zleciało ale tak to jest jak sie człowiek dobrze bawi
lexpar Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki za rewelacyjny zlot. Było odjazdowo. Pozdrawiam wszystkich uczestników zlotu za wyjątkiem tych, którzy ostatniej nocy w budynku "A" balowali do samego rana na korytarzu i schodach. Taki był hałas, że nie słyszałem własnych myśli . Szkoda, że nie miałem ze sobą wiązki granatów.
Kimi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Również dziękujemy za super imprezę, bawiliśmy się wspaniale i na pewno nie jest to ostatni zlot, na jakim się pojawimy :notworthy: :notworthy: :notworthy:
alvaro Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki Trójco za organizację - było jak zwykle za***iście Przyjechaliśmy z Olą o 21 do domu. Dzięki również za wspólny powrót yaboo i Mańkowi oraz ich rodzinom - jednak na kilka aut podróż mija szybciej i weselej
A4-Tomek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 apropo chałasu to na pierwszym piętrze coś się działo jakieś krzyki i trzaskanie drzwiami więc nie tylko ja miałem problem z zaśnięciem około 4:00 :gwizdanie:
lexpar Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 No właśnie. Do 5 rano się bawili, a potem na schodach można było się pośliznąć. Nie wspomnę o gaszonych papierosach w wykładzinie. Byłem
musti Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Podziękowania dla organizatorów za udany Ogólnopolski impreza była przednia
akjam Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Dzięki wszystkim BEZ WYJĄTKU. Co do imprezy na schodach to dziwne bo z tego co mówicie to wszystko działo się niedaleko mojego pokoju a ja nic nie słyszałem. Spało mi się wyjątkowo dobrze... :gwizdanie:
A4-Tomek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 pokój przy klatce schodowej to był drugi Mordor ja byłem po sąsiedzku i słyszałem kto był na korytarzu niech ktoś wrzuci zdjęcie Siemiana z karnym ku**sem na plecach
yaboo Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Podziękowania dla wszystkich było super!!!! :kox:
lexpar Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Akjam, a może byłeś mocno zmęczony i zaległeś snem sprawiedliwych i nic nie słyszałeś. Ja nie słyszałem własnych myśli.
Rekomendowane odpowiedzi