Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Akcja prędkość na drogach - kto, za co, ile dostał

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taki temat już był. ale wg. mnie to nie jest żaden powód do chwalenia się :thumbdown:

Opublikowano

"chwalimy się i płaczemy "

Opublikowano

"...chwalimy się swoimi nagannymi poczynaniami na drodze."

dalej jest to słowo.

mi to nie przeszkadza, pisz co chcesz na forum, bo jest publiczne, ale to nie jest żaden powód do chwalenia się, wręcz przeciwnie. jakbyś dostał za parkowanie na miejscu dla inwalidy (mniemam, że nim nie jesteś) to też byś się pochwalił? [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 16:10_________________________________________________no to poprostu trzeba jeździć przepisowo i z głową. dziwisz się że mandat, może co drugi popier*ala przez wioskę setką. Osobiście nie chciałbym, żeby ktoś we mnie uderzył z taką prędkością. Co do pasów to już nie chodzi o twoje życie, bo to twój wybór, ale jadąc z pasażerami w razie wypadku latasz po całym aucie i nawet sobie możesz nie zdawać sprawy jak dużą wypadkową masz w czasie zderzenia chociażby głową z pasażerem obok.

Opublikowano

Tylko że u mnie jest taka sprawa że mam zapalenie jelita grubego i lekarz mi mówił że jak cię będzie brzuch bolał to jedź bez pasów i mają cię potraktować tak jak kogoś z przepukliną a jak nie będą chcieli to pokaż im brzuch jak masz pocięty. Zrobiłem co mi mówił tyle że panowie nic nie rozumieli, jeden z drugim się napierd... Ja też jestem inwalidą ale nie parkuję na miejscach wyznaczonych bo uważam że jak mam zdrowe nogi to mogę stanąć gdzie indziej. Jednak co POLICJA z miasta to nie z mniejszej miejscowości, inne patrzenie na życie. Jutro jadę do lekarza po zaświadczenie bo jego słowa nie przebiją munduru.CO do słów to może fakt źle zatytułowałem temat.

Opublikowano

z igły widły robicie, zmieńcie temat na 'MANDATy i DRAMATy'

Opublikowano

ALE TEMAT :facepalm: