Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi TT, 2.0TFSI, S-tronic, Bodykit TTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nr lakieru to:

L1H7 (PR) code C25 - Le Mans Oxygen Silver Met

:notworthy:

Dzięki wielkie. Własnie miałem rozpocząć poszukiwania kodu. Zaoszczędziles mi kupę czasu.

Opublikowano

Dzięki. Lusterka to tylko początek TTS Look. Dziś ma dotrzeć zderzaczek TTS. Przedni spojler (hokej) jest osobnym elementem i będzie pomalowany na matowe alu.

Końcowy efekt ma być zbliżony do tego.

tts.jpg

Watch this space! :wink4:

do tego czrny kolorek :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Nr lakieru to:

Dzięki wielkie. Własnie miałem rozpocząć poszukiwania kodu. Zaoszczędziles mi kupę czasu.

:hi:

BTW choć nie jestem fanem roadsterów, Twoja TeTetka b.ładnie wygląda w tym niebieskim, no i w Twoich rękach na pewno wypięknieje jeszcze bardziej :)

Opublikowano

.

tts.jpg

Jestem za !!

Opublikowano

no lustereczka wyszły za***iście... a wizerunke TT-S jest spoko...

ja widze z okna codziennie białe TT-RS... dupe urywa... że nie moje ;)

Opublikowano

Dzięki. Lusterka to tylko początek TTS Look. Dziś ma dotrzeć zderzaczek TTS. Przedni spojler (hokej) jest osobnym elementem i będzie pomalowany na matowe alu.

tts.jpg

ktoś to ma dobry gust :good: fela :kox:

szykuje się zacny projekt :wink4:

Opublikowano

Nr lakieru to:

:hi:

BTW choć nie jestem fanem roadsterów, Twoja TeTetka b.ładnie wygląda w tym niebieskim, no i w Twoich rękach na pewno wypięknieje jeszcze bardziej :)

No roadsterem to ona nie jest :naughty:

Lustereczka piękne :good:

Opublikowano

skończyłeś składać tego transformersa ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Na razie założyłem grill TTS "na próbę". Wygląda zacnie. Reszta bodykitu TTS w malowaniu. Jak będzie wszystko już na miejscu to wkleję fotki. Pewnie po świętach.

Opublikowano

Na razie założyłem grill TTS "na próbę". Wygląda zacnie. Reszta bodykitu TTS w malowaniu. Jak będzie wszystko już na miejscu to wkleję fotki. Pewnie po świętach.

Nie było problemu z doborem lakieru Le Mans ? :wink4:

Opublikowano

malik koniecznie teraz musisz jakis wydeszek zapodac , najlepiej ze sportowym katem , raz ze da rade wtedy pod 270 km sie zblizyc a dwa ze 2.0T z S-tronikiem pieknie popierduje przy zmianie biegu :cool1:

Opublikowano
  • Autor

malik koniecznie teraz musisz jakis wydeszek zapodac , najlepiej ze sportowym katem , raz ze da rade wtedy pod 270 km sie zblizyc a dwa ze 2.0T z S-tronikiem pieknie popierduje przy zmianie biegu :cool1:

Jestem umówiony w Kadexie po świętach na modyfikacje układu wydechowego. Będzie wymieniony końcowy tłumik (aby dodać basowy pomruk) i przerobiony wydech na dwie strony z chromowanymi końcówkami.

Opublikowano

Piotrek, fajne autko. Ładny kolor, fajny silnik..ogólnie orgazm bez trzymanki... tylko kolor foteli średni :decayed:

Zawsze tak gadasz jak nie umiesz nazwać koloru :decayed:

Napisz po prostu - Te Czerwone fotele miażdzą suty i nie wymyślaj :naughty::decayed:

Kurcze, gdyby nie zona, pies itp itd to tez bym se taka sprawil :-) Nowa TT jest sexy, ale tylko z q :)

Cholerny pies zawsze musi mieć najwięcej do gadania :polew:

tts.jpg

Trzymam kciuki..

Chociaż co tam trzymać.. :kox: Czekam aż skończysz, bo skoro już napisałeś to chociaż byś się miał się ** to i tak skończysz :decayed:

Gratuluję :kox:

Opublikowano

Jestem umówiony w Kadexie po świętach na modyfikacje układu wydechowego. Będzie wymieniony końcowy tłumik (aby dodać basowy pomruk) i przerobiony wydech na dwie strony z chromowanymi końcówkami.

nie chcesz go bardziej dlubnac , jak zerobisz pozadny wydech ze sportowym katem to beda spore zyski przy programie , a samym tlumiczkiem to nie bardzo :wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Bodykit TTS zainstalowany prawie w całości.

- lusterka

- zderzak przód z grillem

- progi

Pozostał zderzak tylni. Instalacja nastąpi dopiero w przyszłym tygodniu po modyfikacji wydechu.

Lakiernik spisał się na medal. Kolor świetnie dobrany. Dla ciekawego efektu przednia lotka poszła w kolor lusterek (alu matt). Dzięki mystic.pl za podanie kodu tego lakieru.

IMG_1485.jpg

IMG_1488.jpg

IMG_1492.jpg

Opublikowano

TT wygląda coraz lepiej :good:

Opublikowano

Ładnie sie prezentuje :good:

Opublikowano

Felgi bezwzglednie do wymiany... szkoda bedzie zarwac gdzies ta dokladka :decayed:

Opublikowano

no te felgi fatalne musi być jakies pieknie 19 :D

Opublikowano

yebaniutki :naughty: :naughty: