malik Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 malik mody na wielki Trzeba było od razu rezać body od TTRS'a Tylny zderzak S-line/TTS/TTRS różni się tylko dokładką i końcówkami wydechu. Wszystko przede mną A powiedz mi jeśli chodzi o lampy przednie kiedy wchodziły ledy, tak jak na powyższym zdjęciu Tak dokładnie. Nowe światła pojawiły się przy okazji liftu TT (oraz wypuszczenia TTS i TTRS) w 2009r Wydawało mi się że masz czarną TTke bez kitu Przemalowałem -------------- BTW: Pare osób pytało się mnie o szczegóły sprzętu, którym nakręciłem filmik z wydechem. Poniżej strona producenta oraz wideo recenzja tego gadgetu. http://gopro.com/
PABLO Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Pomyśl nad tymi lampami Led bo raczej nie powinno być dużo rezania przy zmianie lamp a efekt jest
malik Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 Pomyśl nad tymi lampami Led bo raczej nie powinno być dużo rezania przy zmianie lamp a efekt jest Lampy są Plug & Play. Dochodzi tylko kodowanie. Koszt wymiany około 3500PLN
Wąski Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 Kamerka widzę że już są na allegro tylko cena Pomyśl nad tymi lampami Led bo raczej nie powinno być dużo rezania przy zmianie lamp a efekt jest Lampy są Plug & Play. Dochodzi tylko kodowanie. Koszt wymiany około 3500PLN ale całość ?
Wąski Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ale całość ? W sensie prawa i lewa? tak i kodowanie ?
malik Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 ale całość ? W sensie prawa i lewa? tak i kodowanie ? No w TT zmienia się tylko 2 pozycje w VAGu. Dla mnie to koszt zerowy. Ale słyszalem że w innych autach (A4, A6) wymagane sa jakieś przejściówki.
mgtan Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 wygląda bardzo ładnie że to czarnuch... co do fotek to niezłe na reklamówkę kosmetyków meguiars
Rosemeyer Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 No w TT zmienia się tylko 2 pozycje w VAGu. Dla mnie to koszt zerowy. Ale słyszalem że w innych autach (A4, A6) wymagane sa jakieś przejściówki. u mnie potrzebne sa adaptery i w moim przypadku podrazaja cala impreza o prawie 2tyś :-/ Zrobienie poliftowych lamp z przodu to nieco ponad 5tys a tyl da sie ogarnac na gotowo za 2,5tys.
Pawel-2005 Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 widzę że kolega po wszystkich forach chwali się swoim autem:P
malik Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Opublikowano 13 Maja 2011 Malik masz juz zdjęcia od Łukasza? Nic nie wyszło, wszystkie poruszone. Ale w neidzielę robimy profi weiczorno/nocną sesję na zamkniętym odcinku S8
letallec Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Malik masz juz zdjęcia od Łukasza? Nic nie wyszło, wszystkie poruszone. Ale w neidzielę robimy profi weiczorno/nocną sesję na zamkniętym odcinku S8 O ktorej bedziecie sie wozic, to wpadne obejrzec
boberek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Malik masz juz zdjęcia od Łukasza? Nic nie wyszło, wszystkie poruszone. Ale w neidzielę robimy profi weiczorno/nocną sesję na zamkniętym odcinku S8 zajebiaszczo tez wpadne
mgtan Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 Na S8 zamkniętej czyli na krzyżówce z Połczyńską i S8 (bo w tym miejscu się kończy S8) to może wpadne... Pewnie Łukasz będzie focił to zobaczymy co i jak... a o której planujecie?
malik Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Opublikowano 14 Maja 2011 Na S8 zamkniętej czyli na krzyżówce z Połczyńską i S8 (bo w tym miejscu się kończy S8) to może wpadne... Pewnie Łukasz będzie focił to zobaczymy co i jak... a o której planujecie? Chcemy się wstrzelić w "magic hour" czyli zachód słońca około 20:00-20:30 oraz trochę fotek nocnych oświetlanych soft-boxem. Wjazd od tylca czyli od Ursusa bo od Połczyńskiej niestety za wąsko są ustawione blokady. Na razie jednak nie wiemy czy to wogóle wypali bo ma się popsuć pogoda
mgtan Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 od Ursusa... hmmm nie bardzo wiem od któej strony... wiem tylko od Połczyńskiej ale rzuce okiem może mi się uda podjechać
Rekomendowane odpowiedzi