Panda z Teksasu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ostatnia fota sprawiła że ten wieczór jednak będzie pogodny :polew: :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 włączcie sobie disco polo to mimo wszystko rysuje uśmiech na mordce
Bartas Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja wlasnie skrobnalem pierwsze pisemko do tuw
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 dostałem propozycje pracy tam i moja kobieta też więc jak coś to wiecie
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no jako tam ten ich ubezpieczyciel Bartas taki duży a takie myśli
Bartas Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 a moze masz multiagencje bo moze masz jakies tanie oc :gwizdanie:
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no własnie nie mam ale jak zaczne w tym pracować to napewno zrobie multi i wtedy mozecie wybierac co chcecie:D
Bartas Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 idzie na tym zarobic ?? myslalem zeby dodatkowo ubezpieczac ale jakos nie moge sie zebrac
Panda z Teksasu Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 nie wiem narazie mam prace a moja kobieta zacznie tam prace jak zrobi prawko wiec jak bede miał jakieś fakty to dam znać
Magdalenah Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 fotoski fajne kiełbaskowe Seba cos wrzucił na szósty zmysł?[br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 21:55_________________________________________________ a moze masz multiagencje bo moze masz jakies tanie oc :gwizdanie: najlepiej AC :>
Seba_LDZ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 szykuje wszystko wlasnie jeszcze troszke bo sporo tego jest z bukowiny tez
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Siemano Bandziory :hi: :hi: Ehhh, starość, nie radość, przyszedłem z pracy, zjadłem, położyłem się na chwilkę i zostałem na dłużej :> Dopiero wstałem, teraz do 2 w nocy nie będę mógł zasnąć Kasia, dzięęęęęęki Ci Słońce za zdjęcie, na którym usuwam z siebie Leszki Free :cool1:
Szamek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Szamek ja mam tą http://www.folie3m.pl/product.php?id_product=99 jeżeli byś chciał np takie kolory: http://www.folie3m.pl/product.php?id_product=144 albo http://www.folie3m.pl/product.php?id_product=143 czy jeszce jakis inny to moge ci zamówić bo tutaj mają tylko duże ilości PW
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 DeeJay_Kill, Bartku, mam pytanie do Ciebie odnośnie mozliwości przeprowadzenia u Ciebie pewnych drobnych napraw - czy będę mógł się z Tobą jakoś umówić? Bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że dostęp do warsztatu będę miał w grudniu po południu :disgust: :disgust:
DeeJay_Kill Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie
Kimi Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 DJ zajmuje się naprawą furmanek? Ano coś tam dłubie :wink4: [br] Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 23:05_________________________________________________ Wsio się ogarnie. Wcześniej, czy później, ale sukcesywnie To jak będziesz w niedzielę na spocie, to pogadamy co i jak, ok? Rozmawiałem dzisiaj z tym moim znajomym, co mam niby u niego pracować i wcześniej chyba mi się Ada rozleci, niż to nastąpi :wallbash: :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi