Seba_LDZ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 kurde pelna profeska tez to przerabialem tyle ze niestety peklo mi jedno ramiaczko przy wybijaniu tego czpienia demontaz masakra to fakt :/ ale udalo sie zlutowac alu i gra i buczy byle jak najdluzej
Panton Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Polska - Francja :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 23:23_________________________________________________ Jedynego gola dla Trójkolorowych po pechowej interwencji we własnym polu karnym zdobył Tomasz Jodłowiec. Pomimo porażki Polacy momentami grali naprawdę dobrze i byli równorzędnym rywalem dla Trójkolorowych. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 23:24_________________________________________________Polska - Francja 0-1 wideo skrót meczu 09/06/2011 poland - france 0-1 :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
JohnnyLdz Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 DeeJay Kill ja to myslalem ze masz sobie poprostu takiego nicka, a tu sie okazuje zes Ty kumpel po fachu :) Niestety w ta niedziele nie objawie sie na spocie, smigam Lodz - Kielce ;( Seba lub ktos inny ze stalych bywalcow - mozecie odebrac naklejke dla mnie jezeli Wito sie pojawi ? Dziekowac
Seba_LDZ Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2011 spoko sie wezmie nie ma sprawy
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nareszcie piątek Wito to się raczej nie pojawi hehe
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 [br]Dopisany: 10 Czerwiec 2011, 06:15_________________________________________________jakos tak nie czuje ze jest piatek ;(
Gość SpongeBob Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 to i ja witam z rana znowu do j**anej warszawy trzeba jechac
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam z rana, jak powyżej, z tą różnicą, że jadę na egzamin :>
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 siema Wito bedziesz w niedziele ??
Panton Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Sebek źle postawiłeś pytanie... . Pytanie brzmi - Wito pamiętasz by w niedzielę na spota zabrać wlepki?
Seba_LDZ Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2011 heheh no tak moja wina Wito bedziesz z wlepkami chwile przed 18 w niedziele czy kilka minut po ??
Magdalenah Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 witka, podjade w niedziele chyba do was bo BartS zapomniał mi podpiąć kostki i nie mam sygnału dzwiękowego
Panda z Teksasu Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nawet mi wi-fi oddali w pracy przy piatku i komora znowu buszuje po siedzie w godzinach pracy hehe:D Wito to juz nawet na forum nie zaglada:D
Magdalenah Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Polska - Francja :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 23:23_________________________________________________ Jedynego gola dla Trójkolorowych po pechowej interwencji we własnym polu karnym zdobył Tomasz Jodłowiec. Pomimo porażki Polacy momentami grali naprawdę dobrze i byli równorzędnym rywalem dla Trójkolorowych. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 09 Czerwiec 2011, 23:24_________________________________________________Polska - Francja 0-1 wideo skrót meczu 09/06/2011 poland - france 0-1 :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: też się uśmiałam z tych komentarzy i nosem w książce siedziałam ogólnie, bo jakoś ogólnie nie trawię meczów polskiej reprezentacji
marcindlug Opublikowano 10 Czerwca 2011 Opublikowano 10 Czerwca 2011 no to pora na Sonisphere ! w zeszlym roku bylo 80tys widzow, ciekawe ile w tym roku bedzie UP THE IRONS !
Rekomendowane odpowiedzi