Panton Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 i po pracuni odnośnie Etki to nie pozostaje mi nic innego jak wziąć kompa na spota :decayed: [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 16:44_________________________________________________ a propos tematu z przed południa :naughty: etka - jezeli nie chcesz samemu kombinowac to na niedziele bedzie gotowy obraz maszyny wirtualnej. ewentualnie porobie screeny i napisze tutorial jak samemu zrobic (musisz miec plyte z windowsem xp do instalacji na potrzeby maszyny) Hayden - kiedys ogladalem serial "heroes" tylko i wylacznie dla niej odpalisz wieczorem zdalny dostęp to Ci to zrobię XPka czystego na virtualce mam... tylko podmontować dysk, postawić etkę i po temacie [br]Dopisany: 20 Wrzesień 2011, 17:44_________________________________________________ps: 1.37GB zajmuje dysk z czystym XP.... pociągnie się to w jakieś 40min
marcindlug Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Pantonik ty do mnie piszesz ? a tak swoja droga to czego uzywasz do zdalnej pracy ? aammy ?
Panton Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 ja piszę do "wątku" dotyczącego etki a do zdalnej używam różnych programów (Linux VNC, Win VNC...ammyy.... inne też)
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 bry wieczór, co tam jak tam P.Magdo, kiedy będzie A6 Avant :decayed: :naughty: :?: :?:
Magdalenah Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 bry wieczór, co tam jak tam P.Magdo, kiedy będzie A6 Avant :decayed: :naughty: :?: :?: Mario dzis ide znow totka wysłac bo stary nie da kasy ruszyć- dom bedzie budował , prosze wiec trzymac kciuki :>
MarianekZg Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Powodzenia BTW Za mnie też potrzymaj :decayed: bo też puściłem :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 hehe to i za mnie trzymac moze ktos w koncu przyjedzie nowka na spota
Panton Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 bry wieczór, co tam jak tam P.Magdo, kiedy będzie A6 Avant :decayed: :naughty: :?: :?: Mario dzis ide znow totka wysłac bo stary nie da kasy ruszyć- dom bedzie budował , prosze wiec trzymac kciuki :> ja to nazywam kupowanie nadziei
Bartas Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 i znowu nakrecanie bo 6 nie padla :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 20 Września 2011 Autor Opublikowano 20 Września 2011 kuzwa trzeba bedzie jutro puscic
Seba_LDZ Opublikowano 21 Września 2011 Autor Opublikowano 21 Września 2011 :hi: to co moze jakos milo rozpoczniemy ten dzien :decayed: :decayed:
Bartas Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 kuzwa trzeba bedzie jutro puscic te same szczesliwe numery
Rekomendowane odpowiedzi