Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tam raz w życiu grałem w totkalotka...... dla kolegi skreśliłem jak się dowiedział, że nigdy nie grałem...zapewniał, że jak wygra to połowę odpali więc mu powiedziałem, że jak wygra to spokojnie może zatrzymać całość..... no i oczywiście wygrał jak Ci wszyscy co ostatnio grali :polew:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bry;) Mówicie, żeby miło zacząć dzień....? :decayed:

JenniferLopez.jpg[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 09:56_________________________________________________Decent-Long-Curly-Hairstyle.jpg

Kocham loki :>

Opublikowano
  • Autor

ja tam raz w życiu grałem w totkalotka...... dla kolegi skreśliłem jak się dowiedział, że nigdy nie grałem...zapewniał, że jak wygra to połowę odpali więc mu powiedziałem, że jak wygra to spokojnie może zatrzymać całość..... no i oczywiście wygrał jak Ci wszyscy co ostatnio grali :polew:

dawaj cyfry :D to i ja Ci odpale polowe :P

DJ siema :D nom ladny poczatek :D

Opublikowano

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ps: loki są :naughty::decayed:

Opublikowano

z4624675X.jpg[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 10:09_________________________________________________shutterstock_57474424_85002.jpg

Kwiatek we włosach - super sprawa :wink4:

Opublikowano
  • Autor

:good: :good: :good:

Panton dawaj liczy na pw :P

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Bry;) Mówicie, żeby miło zacząć dzień....? :decayed:

JenniferLopez.jpg[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 09:56_________________________________________________Decent-Long-Curly-Hairstyle.jpg

Kocham loki :>

Co tam loki, KOCHAM LOPEZOWĄ :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

:D :D :D

Opublikowano
  • Autor

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Kimi wezno zapusc cos ladnego :D

Opublikowano

Powodzenia :good:

BTW

Za mnie też potrzymaj :decayed: :decayed: :decayed: bo też puściłem :kox: :kox: :kox:

:good: :good: :good:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 12:20_________________________________________________ :hi: bry , Kimi Lopezowa to jest prawdziwa kobieta nie wieszak :good:

Opublikowano
  • Autor
:good: :good: :good:
Opublikowano

wszyscy na wakacjach, że nikt nic nie napisze, czy co? :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

eee no nie sam gadal jak widze ze nikogo nima :)[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 15:34_________________________________________________moze Cie nawiedze w piatek na papieroska :):P[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 15:34_________________________________________________hehe i uciekl no to Cie nie odwiedze juz nie boj sie no :) mozesz pisac :)

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew::naughty::decayed:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 15:44_________________________________________________no dobra to juz wogole sie wylacze w takim razie :>[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 15:53_________________________________________________moze wroci :gwizdanie: :>

Opublikowano

Siemka z popołudnia :hi: Seba będziesz w Sobotę w Łodzi :?: :?: :?:

Opublikowano

macie może kogos znajomego kto by chciał pracować w remontach ??? i zna sie na tym dobrze..??

Opublikowano
  • Autor

Siemka z popołudnia :hi: Seba będziesz w Sobotę w Łodzi :?: :?: :?:

Misiu kolorowy oczywiscie ze bede wieczorem lece na urodziny ale od rana bede a co jest na temacie ? :D

Kamilu ja mam kogos elektryk i robi tez wykonczenia

Opublikowano

A SEBASTIANIE CZY BYŁBY CHĘTNY DO PRACY OD ZARAZ :D POTRZEBUJE KOGOŚ Z DOŚWIADCZENIEM DO KOMPLEKSOWEGO WYKOŃCZENIA WNĘTRZ CZYLI GŁADZIE K/G ZABUDOWY DROBNA HYDRAULIKA MONTAŻ PANELI TYNKI ITP. :D

Opublikowano
  • Autor

juz do niego dzwonie i zapytam

Opublikowano

Dzięki wielkie :)

dzisiaj nas koleś wystawił a już mieliśmy dla niego zlecenie od jutra i bylismy bez fachowca i tak wiesz odezwą się hehe :P ale generalnie to codziennie jest jakiś telefon w sprawie remontu:P

Opublikowano
  • Autor

no niestety ma cos tam jezdzi takze lipa :/[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 19:15_________________________________________________kurde jak tak to ciagle slyszalem ze pracy nie ma ze czasem cos zlapie a terz prosze ehhh

no przykro mi

Opublikowano

Kamil a pracownika szuaksz ?