Magdalenah Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 co ja ?? slucham oczywiscie ze slucham :D [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 10:17_________________________________________________ Seba gdzie ty to wszystko wykopujesz?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 a to calkiem przypadkiem mi wpadlo sluchalem czegos innego i bylo z boku i sobie kliknalem heheh ale daje rade
Bruno_74 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 a to calkiem przypadkiem mi wpadlo sluchalem czegos innego i bylo z boku i sobie kliknalem heheh ale daje rade ta przypadkiem, pewnie całą dyskografia w schowku :0
MarianekZg Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 co ja ?? slucham oczywiscie ze slucham :D [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 10:17_________________________________________________ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :nabijasie: Seba nie znałem cię z tej strony :decayed: Siemanko w ogóle :hi:
Bruno_74 Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Kurcze wsadziłem fotke na imageshack i mi nie pokazuje w profilu. Wiecie dlaczego? UDAŁO SIĘ
MarianekZg Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 być może nie ten link skopiowałeś :wink4: Powinieneś ten drugi :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Robię wietrzenie http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=3400973
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Siemano z pokładu Intercity TLK relacji GD -> EL :hi: Aktualnie postój w Bydgoszczy
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema alkoholicy :beer1: Skąd wiedziałeś? :naughty: Nie ma to jak Tyskie spijane na peronie na dworcu w Bydgoszczy z obczajem okolicy, czy nie idą SOK-ści albo policja
chriss Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 siema alkoholicy :beer1: Skąd wiedziałeś? :naughty: Nie ma to jak Tyskie spijane na peronie na dworcu w Bydgoszczy z obczajem okolicy, czy nie idą SOK-ści albo policja ja akurat Leszka miałem pod ręką
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Czek dys ałt: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224492.0 Szkoda, że Avant i proteza, ale generalnie eSa :slina: i te foty :kox:
MarianekZg Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Czek dys ałt: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224492.0 Szkoda, że Avant i proteza, ale generalnie eSa :slina: i te foty :kox: :slina: :slina: :slina: :slina: I do tego Avant :slina: :naughty:
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Czek dys ałt: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=224492.0 Szkoda, że Avant i proteza, ale generalnie eSa :slina: i te foty :kox: :slina: :slina: :slina: :slina: I do tego Avant :slina: :naughty: no właśnie, Avant :naughty: :naughty:
MarianekZg Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 :silacz: :silacz: :silacz: Kimi na najbliższym spocie "Pójdziemy za budke na rozmowe krótke, tam się okaże kto ma większe tatuaże" :silacz: :silacz: :silacz: :wink4:
Kimi Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 :silacz: :silacz: :silacz: Kimi na najbliższym spocie "Pójdziemy za budke na rozmowe krótke, tam się okaże kto ma większe tatuaże" :silacz: :silacz: :silacz: :wink4: Nie strasz nie strasz, nie zapominaj, że chodzę na siłkę :cool1: :cool1: :decayed: :decayed: :decayed:
pjngwjn Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Siema miśki. Mam prośbę. Zaświecił mi się czek, skasujemy go na spocie w niedzielę? A wiecie, że ten pieprzony adapter mi nie działa i dupka wielka.
Rekomendowane odpowiedzi