Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty:
  • Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Powitać DJ co TY jak w trasie jesteś telefonów nie odbierasz?Aż tak przepisów przestrzegasz?

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed:

ola guys :)

Opublikowano

hej gay :decayed::kox:
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

klysek, jakieś ukryte pragnienia? :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Powitać DJ co TY jak w trasie jesteś telefonów nie odbierasz?Aż tak przepisów przestrzegasz?

z tego co slyszalem to musisz z innego numeru dzwonic do Dja ;p

Opublikowano

Bartas - nie pier*l :tongue4: Jak się odwozi znajomego pijanego, to trzeba też zwracać uwagę na inne rzeczy, niż telefon;) Dzisiaj już możesz dzwonić spokojnie:)

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

klysek, jakieś ukryte pragnienia? :naughty: :naughty: :naughty:

:polew: :polew: :polew: chyba miało być hey guys :decayed:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 14:12_________________________________________________

Dobra Seba - już się nie trudź znalazłem "jadalne stringi" :polew: :polew: :polew:

product_23_l_1.jpg

Dla kobit w sam raz - cukiereczki do ciciania w pracy :decayed: :decayed: :decayed:

BTW

Seba nie znałem CIę z tej strony :decayed: :decayed: :decayed:

[br]Dopisany: 12 Październik 2011, 19:37_________________________________________________

nie wiemy kto ale Ruski już się szykują :cool1:

Aniula to Ruski takie bezczelne typy :baseball: :baseball: :baseball: :baseball:

Ale się uśmiałam :nabijasie: tak myslę a propos pracy kto mógłby je założyć żeby sobie "pociciać " :polew: :polew:[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 14:18_________________________________________________

:hi: :>

panie i panowie w końcu się doczekałem i po wielu tygodniach walki najpierw z reklamacją poprzednich i czekaniem, w końcu przyszły nowe troszkę inne lampki na tył :evil:

zagościły LEDziki :evil::radocha:

fotka poglądowa na szybko z telefonu po montażu :)

ooooled.jpg

:naughty:

:good: :good: :good: :good:

Opublikowano

:hi:

panowie i panie, wyczaiłem w jakiejś gazecie mocno reklamujący się szrot w Ksawerowie z częściami do Audi, mają tam naprawdę coś czy raczej odpuścić sobie jechanie do nich? interesuje mnie plastikowe podszybie (osłonka akumulatora itd) bo w B7 przyżydzili na tej części, a zima idzie troszkę przed śniegiem warto by odizolować :):przebiegly:

Opublikowano

kanu, tam takich nowych aut nie ma;p

Opublikowano

:hi:

panowie i panie, wyczaiłem w jakiejś gazecie mocno reklamujący się szrot w Ksawerowie z częściami do Audi, mają tam naprawdę coś czy raczej odpuścić sobie jechanie do nich? interesuje mnie plastikowe podszybie (osłonka akumulatora itd) bo w B7 przyżydzili na tej części, a zima idzie troszkę przed śniegiem warto by odizolować :):przebiegly:

kanu, tam takich nowych aut nie ma;p

a to chyba jest tam co angliki rozbierają :mysli:
Opublikowano

z anglików lipa bo odwrotnie wszystko w plastikach :P[br]Dopisany: 13 Październik 2011, 15:11_________________________________________________ale rozbita B6 by pasowała europejska :P

Opublikowano

sprawdz na kolumny tam jest wyjebany szrot i maja sporo czesci do audi :) tylko nie pamietam nr ale pewnie gdzies w necie bedzie :)