Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nom ale dali rade :D nie skumalem tylko czemu nie robili ostatniej akcji i jeden z naszyk zaspal z pilka [br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 18:02_________________________________________________Pany :D pytanie odblasniki to oplaca sie regenerowac ?? bo moje swiatla to juz nie sa swiatla kurde kierunki daja mi wiecej

swiatla niz przednie :/ masakrycznie sie jezdzi wyrabiam skila jazda po ciemku ;)

i teraz sie zastnanawiam czego to wina moze byc albo soczewki tylko co z nimi sie moglo stac?

albo nie wiem juz co

i dlatego sie zastanawiam czy moze da sie to jakows wyczyscic czy lepiej kupic cale inne

np http://allegro.pl/lampy-audi-a4-b6-usa-obrysowki-i2070643977.html takiego rarytasa ;)

albo normalne http://allegro.pl/lampy-audi-a4-b6-i2067412449.html

http://allegro.pl/lampy-przednie-xenon-przod-audi-a4-b6-2001r-sedan-i2069846996.html

nie wiem czy pamiętasz ale rozmawialiśmy na ten temat. jeżeli możesz to rezaj bixenon. jeśli ta opcja odpada to najtańszą/najprostszą opcją będzie regeneracja odbłyśnika soczewki i szlif szkła jeżeli jest zmatowione.

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

mhm :/ no wlasnie w gre wchodzi poki co najtansza opcja chyba :(

slyszeliscie o tym ??

NOCNY SPOT posiadaczy aut wszystkich marek

4 lutego 2012

Godzina

00:00 – 03:00

Gdzie

Łódź, ul Pojezierska 93, parking Tesco

Opis

Łódz sie jednoczy! Zapraszamy wszystkich fanów samochodów, od małych fiatów 126p, bmw, ople, aż po volkswageny. Każdy miłośnik motoryzacji mile widziany - Zaproście znajomych, rodziny, przyjaciół, matki, żony i kochanki! - Musi Być GRUBO !! ( noc z soboty na niedzielę) ;)

jadymy ?? ;)[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 21:49_________________________________________________moze to bedzie dobra okazja na zgarniecie nowych klubowiczow ;)

Opublikowano

ja sie pojawie. dostalem zaproszenie od kilku osob juz i chyba nie moge odmowic :)

Opublikowano

Całkiem niezły pomysł :good:

Opublikowano

na ile tą padline idzie zawirusować :mysli:

ponad 100KM/litr, silnik wolnossący - wirus wlasciwie nic nie da ;)

Opublikowano

tak sobie też pomyślałem, że to śmietnik :polew:

Opublikowano
  • Autor

no to moze sie zgadamy ladnie i sie wybierzemy banda :)

Opublikowano

Pulpecik, a zabierzesz mnie :gwizdanie:

Opublikowano

no to moze sie zgadamy ladnie i sie wybierzemy banda :)

pewno z tak :good:
Opublikowano

Seba - ja nie sypiam, Ty nie sypiasz, kolega Skrab deklaruje że tez się nie wyśpi ale obawiam się że większość jednak lubi się wyspać :D

Opublikowano

slyszeliscie o tym ??

4 lutego 2012

Godzina

Gdzie

Opis

Łódz sie jednoczy! Zapraszamy wszystkich fanów samochodów, od małych fiatów 126p, bmw, ople, aż po volkswageny. Każdy miłośnik motoryzacji mile widziany - Zaproście znajomych, rodziny, przyjaciół, matki, żony i kochanki! - Musi Być GRUBO !! ( noc z soboty na niedzielę) ;)

jadymy ?? ;)[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 21:49_________________________________________________moze to bedzie dobra okazja na zgarniecie nowych klubowiczow ;)

qrde jak zwykle jestem w warszawie ale moze cos wymyslimy[br]Dopisany: 21 Styczeń 2012, 22:17_________________________________________________moze przyjade samochodem do warszawy a potem wyskocze do lodzi na noc :D

Opublikowano

kurfa ja planuje przyjechać bez dyliżansu :tongue4:

Opublikowano

ja mam o 9 egzamin w niedziele 5

Opublikowano

to chusteczkowo bo byśmy coś dziabneli :P

Opublikowano

Ja już dziabie :tongue4:

Opublikowano

dzisiaj mam już dość dziabania :decayed:

Opublikowano

ja tez dziabie

Opublikowano

slyszeliscie o tym ??

4 lutego 2012

Godzina

Gdzie

Opis

Aż po Volkswageny... Jedziemy musimy ich nauczyc, że ewolucja trwa nadal i następnym szczeblem w drabinie ewolucji jest :audi: :> :>

Opublikowano
  • Autor

Pulpecik, a zabierzesz mnie :gwizdanie:

Panie Bartku :) mam nadzieje ze nie mowisz o mnie :) chyba ze tak lubisz mnie nazywac bo w czyms Ci to pomaga to ok :D