Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panton teoretycznie masz rację ale :polew: znając życie to wiesz jak to się skończy :cool1:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

jutro zamowisz, jutro wrzuca kurierowi na czwartek masz

ostatnio zamawialem z allegro kabelke vag kurierem ...

jechal 8 dni ...

zjebalem kuriera na miejscu oczywiscie to mi powiedzial ze przesylke przyja wczoraj

wiec zjebalem wystawiajacego a dokladnie wystawiajaca nic nei odpisala nawet

wiec mam mieszane uczucia hmm ale moze jakby zamowil dzisiaj ...

Opublikowano

ja praktycznie codziennie zamawiam, w sumie najgorszym kurierem jaki moze byc bo k-ex ale dochodzi ostatnio bez problemowo.

Opublikowano
  • Autor

Marcinie a pozytyjne tesz masz w5w ??[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 19:19_________________________________________________

ja praktycznie codziennie zamawiam, w sumie najgorszym kurierem jaki moze byc bo k-ex ale dochodzi ostatnio bez problemowo.

kumam no zobacze

Opublikowano

tylko musi byc chec wysylajacego oczywiscie :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 19:21_________________________________________________a Ty zrobiles tego home moze ?

Opublikowano
  • Autor

hahaha no wlasnie taki maly czynnik ludzki ;)[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 19:21_________________________________________________oczywiscie ze tak Panie Bartku :)

Opublikowano

no kierwa jak, mi nie chcialo zapisac i krzyczalo to co wkleilem :( a ta druga dobrze przekierowalem

Opublikowano
  • Autor

tak druga jest ok

:) wszystko gra zle ustawili nam polaczenia wlaczyli https a wylaczyli http pewnie dlatego nie chcialo lyknac ;)

jak sie uda zaraz to podam Ci mejla i haslo tutaj zebys juz mial :)

Opublikowano

juz myslalem ze mi ctrl+c i ctrl+v nie dziala :P

Opublikowano
  • Autor

:> :> :>

gg :)

Opublikowano

Marcinie a pozytyjne tesz masz w5w ??

owszem - w5w. ale ty sie upewnij czy nie masz h6w czy innego wynalazku ;)

odnosnie kuriera - jak napisali ze wysylka poszla to dzien pozniej byla u mnie wiec kupuj smialo i jutro powinni wyslac. ja wzialem pobraniowa przesylke i to jest najszybsza forma. jak wezmiesz opcje z wplata na konto to moga jutro nie zaksiegowac a tym samym nie wyslac.

Opublikowano

panton teoretycznie masz rację ale :polew: znając życie to wiesz jak to się skończy :cool1:

to rusz tylek przyjedz i organizuj akcje a nie zacieszasz :chytry:
Opublikowano

szkoda czasu bo i tak wyjdzie jak zwykle, nagle się okaże że wszyscy są zajęci albo im się nie chce itp.

A tak wogóle to są władniejsi ode mnie ja jestem tylko użytkownikiem więc nie jestem godzien :wink4:

Opublikowano

szkoda czasu bo i tak wyjdzie jak zwykle, nagle się okaże że wszyscy są zajęci albo im się nie chce itp.

A tak wogóle to są władniejsi ode mnie ja jestem tylko użytkownikiem więc nie jestem godzien :wink4:

masz racje nie jestes :gwizdanie: ogarnie sie temat z kims bardziej godnym :cool1:
Opublikowano

masz racje nie jestes :gwizdanie: ogarnie sie temat z kims bardziej godnym :cool1:

:good:
Opublikowano

nie wiem ale domyślam się..... :mysli: ehhh.... cóż.... wbrew logice po cichu wierzę.... :wink4:

Opublikowano

wbrew logice po cichu wierzę.... :wink4

:good: no i dobrze a nie ciagle jakies..... ze ten jest godzien bo jest taki sraki czy owaki :gwizdanie: jak jestemy w jednym klubie powinismy razem sie trzymac milo spedzac czas razem przynajmniej ja z takiego zalozenia wychodze :good:
Opublikowano

mówisz teraz o proteście odnośnie ceny paliw czy o nocnym spocie i naszym udziale ? udział weźmiemy w spocie nocnym na 100% :D jak coś, to klysek będzie wywalał z forum ludzi którzy deklarowali że będą a się nie pojawia ;)

natomiast żaden protest nie obniży ceny paliw. minister finansów może z własnej inicjatywy obniżyć akcyzę do poziomu minimalnego co poskutkowałoby obniżką ceny. jakoś nie wydaje mi się żeby to zrobił bo musi wypracować budżet. wybory niedawno były wiec politycy na 4 lata maja stołki i nie zrobią nic żeby zwykłemu obywatelowi żyło się lepiej. nazwijmy to po imieniu - maja nas, wyborców, w d*pie. maja, bo mogą mieć nas w d*pie - nie ponoszą ŻADNEJ odpowiedzialności za to co robią. to co się dzieje aktualnie w kraju pokazuje idealnie w jakim oderwaniu od rzeczywistości żyje ta banda debili. nie ma ataku, jest zainteresowanie stronami w sobotni wieczór. pacjenci nie ucierpieli w wyniku wejścia w życie nowej ustawy. ceny paliw są zbliżone a nawet niższe od cen w innych krajach europejskich. średnia płaca jaką otrzymuje obywatel to 4tys PLN. no ku*** mac !

a najlepsze jest to, że nie ma żadnej nadziei na poprawę - po to partia zakłamanych baranów którzy nie robią nic a jak przypadkiem coś zrobią to jest to porażka na całej linii (mam nadzieje że teksty o tym że mają szuflady pełne ustaw to przejęzyczenie bo jakość tych ustaw które udało im się wprowadzić jest porażająca), pis to grupa ludzi brzydkich fizycznie i umysłowo, których jedynym celem politycznym jest wywołanie konfliktu z federacją rosyjska, palikot jako palikot jest wesoły natomiast nie ma żadnego sensownego pomysłu na rządzenie i nie ma też ludzi którzy mogliby stanowić władzę, sld nie istnieje jako realna siła polityczna a psl jest jak pani której reputacja każe mi podejrzewać, że z jej uroków może korzystać każdy odpowiednio sytuowany dżentelmen.

Opublikowano

wbrew logice po cichu wierzę.... :wink4

:good: no i dobrze a nie ciagle jakies..... ze ten jest godzien bo jest taki sraki czy owaki :gwizdanie: jak jestemy w jednym klubie powinismy razem sie trzymac milo spedzac czas razem przynajmniej ja z takiego zalozenia wychodze :good:

zgadza się klysek a co było a nie jest nie pisze się w rejestr :good:

a tak apropo tego nocnego to gdzie znajdę jakieś info :mysli:

Opublikowano

nie mow, ze zona Cie pusci tak pozno... kto loze zagrzeje :P