Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy i koleżanki, mam pytanko czy z tego spota są jakieś fotki??? oczywiście chodzi mi o nas...

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:facepalm: nie nie nie... nie pytam czy mam portret albo portfolio siebie i swojej "czwórki" tylko czy ogólnie są jakieś fotki...
Opublikowano
:tongue4: :tongue4: :tongue4: nie ma pojecia :tongue4:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

nie Ciebie nie ma :polew:

:polew: Bartus jak zwykle wrażliwy na potrzeby :kox:[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 13:13_________________________________________________

:facepalm: nie nie nie... nie pytam czy mam portret albo portfolio siebie i swojej "czwórki" tylko czy ogólnie są jakieś fotki...

jeśli namierzyłeś kogoś z aparatem to pewnie są :D [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 13:14_________________________________________________

no to niektórym podpadnę, ale powiem Wam szczerze, że zaleję ten, co wymieniłem wcześniej - na statyczną wymianę mu wleję 6-7l po 27zł, czyli 189zł + filtr z uszczelką ok. 100zł i niech się tip cieszy, bo qrde nie zainwestuję ponad tysiaka w sam olej :gwizdanie: Skrzyni na pewno nic nie będzie:)

jak dla mnie to możesz nasikać bo to Twoja skrzynia.... :D ale pamiętaj o jednym - olej w skrzynie automatycznej jakim jest TIP ma cholerne znaczenie właśnie z uwagi na konstrukcję/działanie (między innymi sprzęgła hydrokinetycznego)... to co masz w C5 to nie Twój stary automat z B5 do którego możesz wlać cokolwiek i śmigać...

dobrze gada :thumbup: wlac można co się chce - pytanie jak długo to się nie zemści :wink4:

Opublikowano

pewnie, że dobrze Panton gada, tylko że ja wcale nie uważam, że gadam źle:) Po prostu nie wlewam oleju, który obecnie zaleca ZF, a olej, który był do tej przekładni wlewany przez wiele lat:)

Opublikowano

Oznajmiam, że 10 jade w moje rodzinne strony i kolega ( sry ale jeszcze was nie wszystkich znam z imienia i nick`a ) który chciał, żebym mu przywiózł małe co nieco niech skrobnie mi PW :>

Opublikowano

przywoź skrzynke

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

przywoź skrzynke

moge przywieźć skrzynke jakiegoś dobrego drewna. Będzie ognicho znów :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
:polew: jeżeli to dyliżans pełny drzewa
Opublikowano

Wiesz na wsi ciężko teraz zwykłą kure i swojskie jajko a Tobie się dyliżansów zachciewa :polew: :polew:

Opublikowano

może na następnego spota zajedzie S4 :slina::dance:

Opublikowano

Widze, że nie tylko ja się staram zwiększyć frekwencję na spotach :). Kłysek gratuluje bystrego oka do obserwowania przeglądających wątek :naughty: :naughty:

Opublikowano

Widze, że nie tylko ja się staram zwiększyć frekwencję na spotach :). Kłysek gratuluje bystrego oka do obserwowania przeglądających wątek :naughty: :naughty:

:gwizdanie:
Opublikowano

to i ja widzialem wczoraj kolege z S4 b5 :P

Opublikowano

to i ja widzialem wczoraj kolege z S4 b5 :P

widzieliśmy że już podglądałeś :wink4:
Opublikowano

Jak nie przyjedzie to go namierzymy i ściągniemy siłą !! :wink4: