Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek a ty co o tym myslisz ? ;>

jezeli chodzi Ci o jakies mody to nie do mnie takie pytania:) wg mnie pytaj Panton, Dj, Marcin z nimi mozesz podyskutowac a ze mna napic sie piwa :P

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak jak powalily mi sie daty i co mielismy sie ustawic kolo placu reymonta hehe no spoko spoko :)

Opublikowano

siema wszystkim:) chlopaki yyy moze to glupie pytanie :P ale jakbym chcial wlozyc wiekszy silnik do swojego to co jeszcze trzeba zmieniac? :P skrzynie? turbine? itd itp;p

a jaki silnik chcialbys wlozyc ?

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

Marcinie ale pytania zadajesz :D no jak to jaki przeciez napisal ze wiekszy :polew: :polew: :polew: :polew: :decayed::naughty:

taki gupi zarcik przy wtorku ;)

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 08:17_________________________________________________

424563_236937183057687_220579961360076_575027_508502431_n.jpg

no chłopaki to nawet zdjecie mamy na A2

Opublikowano
  • Autor

nooo elegancko :D

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 08:17_________________________________________________

424563_236937183057687_220579961360076_575027_508502431_n.jpg

no chłopaki to nawet zdjecie mamy na A2

w Miśkowozie klapa wygląda jak po przeszczepie :kox:
Opublikowano

Mariusz zmieniłeś kolor na grafitowy? :naughty:

damianmaster ja tam się nie znam ale podobno AFN ładnie się chipują po co chcesz zmieniać silnik na większy? Może marcin mnie poprawi ale potencjał wygląda tak

kaszlaki < 1.8T < 2.7 BiT ja nie widze innego silnika do w miarę łatwych modów... i z AFN można sporo wyciagnąć. No chyba ze chcesz słuchać podczas jazdy jakieś V to wolnossak.

Opublikowano

gizmus2006 nie rozumiem co masz na mysli kllekoty chyba nie moje 1,9 tdi :gwizdanie:

Opublikowano

damianmaster ja tam się nie znam ale podobno AFN ładnie się chipują po co chcesz zmieniać silnik na większy? Może marcin mnie poprawi ale potencjał wygląda tak

kaszlaki < 1.8T < 2.7 BiT ja nie widze innego silnika do w miarę łatwych modów... i z AFN można sporo wyciagnąć. No chyba ze chcesz słuchać podczas jazdy jakieś V to wolnossak.

wlasciwie to masz racje :) tylko ze kolega ma oske a to oznacza ze w jego przypadku 2.7BiT bylby maszynka do zamiany paliwa w halas i dym z gumy :decayed:

Opublikowano

gizmus2006 nie rozumiem co masz na mysli kllekoty chyba nie moje 1,9 tdi :gwizdanie:

A Ty masz coś więcej niż fabryka? Ogólnie mi chodzi, że Diesle jak juz ktoś ma to wdzięcznie się im moc podnosi.

A no właśnie Marcin zapomniałem o Q które jest fajnym dodatkiem i jakoś nie moge sobie wybaczyć, że nie mam na pokładzie.

Opublikowano

Chriss do roboty a nie na forum siedzisz :decayed:

Opublikowano
:tongue4:
Opublikowano

siema sory ze delpiero teraz no ja myslalem o 2,7 TDi albo 3,0 TDi juz z tych nowszych hehe bo 2,5tdi to klapa podobno bardzo a na benzyniaka mozna ? wlasnie z S4 ? bit turbo 2,7 ? i co jeszcze jakie podzespoly trzeba zmieniac dz z gory za odp. ja spadam do work bede po 22 ;) strzalka

Opublikowano

A Ty masz coś więcej niż fabryka? Ogólnie mi chodzi, że Diesle jak juz ktoś ma to wdzięcznie się im moc podnosi.

A no właśnie Marcin zapomniałem o Q które jest fajnym dodatkiem i jakoś nie moge sobie wybaczyć, że nie mam na pokładzie.

ja mam serie ale bede sie bawil na wiosne z modami

Opublikowano

Tak naprawdę możesz wsadzić wszystko co w fabryce w bude b 5 pakowali, 3.0 tdi i 2.7 tdi też na pewno się zmieści. Jedyne czego nie zrobisz to dorezanie quatrro bo w b5 mają inną podłoge niż fwd( w b6 już ten manewr jest doz robienia z uwagi na identyczną podłogę). Podstawowe pytanie które musisz sobie zadać to co lubisz w życiu robić i zacząć to robić :polew: :polew: :polew: a tak na poważnie to pytanie brzmi czy jest sens? Finansowo na pewno taniej wyjdzie zmienić auto na coś mocniejszego. Proponuje ewentualnie pobawić się w chip, jak nie starczy to do tego fmic, zmiana turbiny np na avf albo brd od razu, pomlki ALKI i wyciśniesz z afna około 180-190 KM. Myślę że przy ośce więcej nie ma sensu.

Opublikowano

jak chcesz mieć mocniejsze auto to sobie zmień na mocniejsze i daruj sobie te całe mody bo pomijając kwestie finansowe (wyjdzie dużo drożej) to szkoda czasu i energii... a wsadzanie czy robienie silnika na 180KM i więcej w ośce jest pomyłką ........ auto 150-180KM + Q w zupełności wystarczy do normalnego, wygodnego i bezpiecznego użytkowania na co dzień

Opublikowano

Co za kolegów spotkałem przy Politechniki około 14 w czarnej B5? ;]