Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę podobnie jak Panton i frugo :notworthy:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siema sory ze delpiero teraz no ja myslalem o 2,7 TDi albo 3,0 TDi juz z tych nowszych hehe bo 2,5tdi to klapa podobno bardzo a na benzyniaka mozna ? wlasnie z S4 ? bit turbo 2,7 ? i co jeszcze jakie podzespoly trzeba zmieniac dz z gory za odp. ja spadam do work bede po 22 ;) strzalka

oczywiscie ze na benzyniaka mozna. jedyne co tak naprawde Cie ogranicza to fundusze/oplacalnosc. do swapa potrzebowalbys silnika z rozrusznikiem , altkiem , kopresorem klimy + weze do niego itp, na pewno waz do maglownicy do takiego silnika ,chlodnica wody + intercoolery, skrzynia moglaby zostac twoja bo vag w calej swojej madrosci zrobil taki numer ze wlasciwie kazda skrzynie da sie przykrecic do kazdego bloku. inna sprawa ze skrzynia i tak bylaby za krotka wiec pewnie od 2.5tdi musialaby wpasc. to sprawy mechaniczne a pomysl o elektronice - komp, wiazka zegary i stacyjka na pierwszy strzal a i tak nie mam pomyslu jak zamontowac zegary od b7 w b5. a pomysl teraz ze sam silnik to oklice 8-9tys :D

jak widzisz jest to nieoplacalne jezeli nie zakladasz ze auto ma u Ciebie dozywocie :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

no ale 16 ??? :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

celuj przynajmniej w 17 ...

Opublikowano

To znów trza mieć troche kasy... ja jej nie posiadam w nadmiarze a tyle jestem w stanie dac zwlaszcza jak sprzedam moje stare.

Opublikowano
  • Autor

no to poczekaj doloz i kupisz

:) potem bedziesz zalowal jak kaska wpadnie ze nie poczekales ;)

Opublikowano

:hi: :hi:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 08:17_________________________________________________

424563_236937183057687_220579961360076_575027_508502431_n.jpg

no chłopaki to nawet zdjecie mamy na A2

kto robił tą fotkę :mysli: :mysli: :mysli:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 18:23_________________________________________________

:hi: :hi:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 08:17_________________________________________________

424563_236937183057687_220579961360076_575027_508502431_n.jpg

no chłopaki to nawet zdjecie mamy na A2

w Miśkowozie klapa wygląda jak po przeszczepie :kox:

tak klysiu szaro/brudny karbon zarzuciłem :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

fotoradar straży miejskiej :polew:

Opublikowano

fotoradar straży miejskiej :polew:

to luz bo nie widać kierowcy :tongue4: :tongue4: :tongue4: a "Glinka" nie ma jeszcze punktów jak by co :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

No dobra Seba przekonałeś mnie... W sumie moje pietnsteczki takie złe nie są :wink4:

Mariusz zastanawiające jest gdzie TY tak tą Mysze ubrudziłeś :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

No dobra Seba przekonałeś mnie... W sumie moje pietnsteczki takie złe nie są :wink4:

Mariusz zastanawiające jest gdzie TY tak tą Mysze ubrudziłeś :gwizdanie: :gwizdanie:

jak byś ostatni raz auto umył na jesień i robił dziennie 200km po różnych nawierzchniach to też by ci się ubrudziło przez ten czas :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Mario po prostu autem jeździ :wink4:

Opublikowano

Bartas dawaj swoje fele jest chętny :polew:

Opublikowano

Pany jak by ktoś słyszał o A6 rok 2004/2006 3.0 TDI Avant w automacie na sprzedaż to dawajcie znać - oczywiście chodzi o DOBRY stan a nie przywiezione jak przystanek lub Toy Toy od zachodnich sąsiadów :wink4:

Opublikowano

Pany jak by ktoś słyszał o A6 rok 2004/2006 3.0 TDI Avant w automacie na sprzedaż to dawajcie znać - oczywiście chodzi o DOBRY stan a nie przywiezione jak przystanek lub Toy Toy od zachodnich sąsiadów :wink4:

zmiana :mysli:
Opublikowano

uuuuuuuuu to się będzie nam kolega ładnym dyliżansem rozbijał :gwizdanie:

Opublikowano
:naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

na VP czy PD

Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty:

ile za mysze :naughty: :gwizdanie: