Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no dobra to kiedy zielono kropki imprezujemy ? ogłoszenie wisi a tutaj coś cichutko....ja nie znam dobrze łódzkiego środowiska klubowego, więc nie bardzo wiem co polecić :D

aha, Ponton jak tam junior ? daje czadu jak tatuś ? :mysli:

daje... daje.... działa ostro... na szczęście jeszcze w brzuszku mamusi :)

no, swoje odsiedzieć musi, jak każdy - nie ma to, że tata celebryta na forum :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

OOOOOOOOOOO Panton pogratulować :oklaski:dzieciaka niech się zdrowo chowa :good:

Opublikowano

Magda spoko... luźna guma.... :naughty::D po prostu jestem medialny... :D tzn. celebryta czy jakoś tak się to zwie... :polew: :polew: :polew: :polew:

Dżastin Biber vel Panton :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

ale fajne a4 b5 widzialem dzisiaj kolo 17 ! skrecal w lewo z pilsudzkiego w kilinskiego. sliczny - zielony, 15" BBS... gdyby tylko byl do sprzedania... :decayed:

Opublikowano

HAHA T chyba klysia :polew:

Opublikowano

Doleciałem bezpiecznie do domku :) przyjemnie sie jechało z dwoma kobitkami :evil: :evil:

Opublikowano

Seba jak by co to jestem :wink4:

Opublikowano

ale fajne a4 b5 widzialem dzisiaj kolo 17 ! skrecal w lewo z pilsudzkiego w kilinskiego. sliczny - zielony, 15" BBS... gdyby tylko byl do sprzedania... :decayed:

a widziałeś że wreszcie żarówki wreszcie wymieniłem :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 10 Luty 2012, 21:15_________________________________________________

Doleciałem bezpiecznie do domku :) przyjemnie sie jechało z dwoma kobitkami :evil: :evil:

było bujanie :boobs: :boobs: :boobs: :boobs:[br]Dopisany: 10 Luty 2012, 21:15_________________________________________________http://komixxy.pl/1089328/Aktywnosc-mojego-mozgu

:D

Opublikowano

temat o imprezie nam podupada...trzeba coś ustalić... :gwizdanie:

Opublikowano

:D

d503d1c32c6e43ae3f331ec46d89c0bf.jpg

Opublikowano

no właśnie :tongue4: mamy niby jeszcze tydzień, ale trzeba się określać i się wypowiadać otwarcie co do lokalu i uczestnictwa bo stoimy w miejscu ;(

Opublikowano

no właśnie :tongue4: mamy niby jeszcze tydzień, ale trzeba się określać i się wypowiadać otwarcie co do lokalu i uczestnictwa bo stoimy w miejscu ;(

jesteś troche bardziej na bierząco i powiedz który z zaproponowanych lokali jest ciekawszy

Opublikowano

Ewa - masz propozycje?

Opublikowano

mnie się najbardziej podoba Tacco i Antrakt, chociaż nie ukrywam, że czym bardziej zróżnicowana muzyka tym lepiej (np. lata'80'90, disco, klubowa muzyka) moim zdaniem lepsza zabawa, jeżeli chodzi o pomysł pandy to też spoko ale mnie jest szkoda kasy za mynajem, bo mogę ją np. jak w antrakcie wykorzystać w barze

teraz ja liczę na wsze opinie :wink4:

Opublikowano

Zalota, my z Asia i Klysiem idziemy, Tomek na pewno z zona tez pojdzie licze na Brode a reszta.....standard :P

Opublikowano

Ja też na bank idę:) Pytanie tylko - gdzie... ? Może sobie zrobimy tripa przez Piotrkowską i odwiedzimy kilka miejsc, bo w tej chwili nie mam lepszego pomysłu;/ Naprawdę ciężko jest znaleźć miejsce, w którym można zarówno fajnie się pobawić, jak i pogadać w jakiejś sali obok, a do tego nie siedzieć grupkami 4-6 osób, tylko razem, w jednym miejscu...

Opublikowano

no to idziemy tam gdzie jest tańsze picie :P

Opublikowano

w szisza nie bylo drogo ale muzyka szit, do czekolady ja juz nie kce:P 77 bylem ostatnio maskara licze na was