Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czteeery łapy, cztery łapy , -5 i super zaspy :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi: ale wczoraj sie pobawilem na parkingu carefura :)
Opublikowano

Panowie ile za takie felgi jak moje moge krzyknąć. Z oponami 4mm?

Chriss dobre wieści przynosisz :) uważam, że RS tylko jako KOmbi powinno wychodzić :)

Twoja świadomość jest tak ograniczona, że nawet nie pojmujesz w jak ogromnym jesteś błędzie. :)

Może i tak ale nie będę słuchać kogoś z kropką :tongue4: :tongue4:

:hi: ale wczoraj sie pobawilem na parkingu carefura :)

Pod Manu jest fajnie jak się wyjdzie z kina po 23 od strony "Liroya" wtedy tam puściutko jak cholercia.

Opublikowano

chce ktoś emulator do zmieniarki z łodzi? :decayed: dwóch mi się wypisało, a już graty zamówione do kolejnej tury;p

musisz mi objasnić to cudo :) bo mam graty na wymianę w sensie kosza, klimy i radyjka i fajnie byłoby nie byc ograniczonym do słuchania 1 płyty :wink4:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 08:41_________________________________________________ :hi: muszę wam powiedzieć, że jazda na sankach też jest :good::D

Opublikowano

Pączek coś się w banerku wysypało na cycki :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ze tez Ci sie to nie nudzi :) a jako jedyny do mnie mowisz tak pieszczotliwie

acta byla i wyjebala cenzura i koniec

Opublikowano

Panowie ile za takie felgi jak moje moge krzyknąć. Z oponami 4mm?

Chriss dobre wieści przynosisz :) uważam, że RS tylko jako KOmbi powinno wychodzić :)

Twoja świadomość jest tak ograniczona, że nawet nie pojmujesz w jak ogromnym jesteś błędzie. :)

Może i tak ale nie będę słuchać kogoś z kropką :tongue4: :tongue4:

:D:D:D:D:D

Opublikowano

:hi:

Tłusty czwartek dzisiaj :evil:

tlusty_czwartek_3153501.jpg

Opublikowano

swięto Pączka :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bartas ! gdzie sa moje klamki ? :D

Opublikowano

o kierwa.... zapomnialem o Tobie.... jutro przywioze. o ktorej bedziesz w domu ?

Opublikowano

caly dzien bede w domu :) jak bedziesz na Pieknej to dzwon - 602760040

Opublikowano

ło matko ale dziki tłum na tę imprezę się szykuje :polew: a reszta co? sianem się wykręca ? ha ? :disgust:

Opublikowano

ja rozkminiam, czy jeszcze nie zrobic tam afterparty, bo karaoke maja :decayed:

Opublikowano
:hi: Kurde chociaż sesje pocisnąłem ufff chociaż tyle z dobrych rzeczy. Tomku wiem że stoi na zewnątrz bo tam go zrzuciliśmy z lawety, zastanawiam się jak go na warsztat wciągną bo w 4 nawet metr go nie mogliśmy popchnąć przez to koło postawione w poprzek[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 13:24_________________________________________________rzeczoznawca ma do nich dzwonić i się umówić w ciągu 3 dni bo dzisiaj zgłaszałem szkodę. Auto zastępcze dają mi idczaki czy firma ubezpieczeniowa jak to jest?
Opublikowano

z autem zastepczym to sie wstrzymaj bo dolicza Ci koszta auta do kosztorysu i moze byc klops bo bedzie szkoda calkowita, mnie idczaki dali auto bo ich zjebalem bo dlugo a wrecz chyba na rekordy szli z naprawa auta wiec pow ze musze miec samochod i oni pokrywali koszty wynajmu auta a normalnie to Ci licza do szkody, a co do auta z ubezpieczenia to zalezy jak masz umowe podpisana bo ja np w zeszlym roku mialem ze poza miejscem zamieszkania dostaje auto od pzu a w tym roku juz zmienialem i mam niezaleznie gdzie kolizja przyjezdza laweta z autem zastepczym badz auto na nastepny dzien

Opublikowano

aha no to wstrzymam się faktycznie. Jutro oględziny z rzeczoznawcą, powinno być umyte to porobie fotki uszkodzeń

Opublikowano

obdzwoniłam dyskoteki/ lokale brane pod uwagę co do imprezy, z przykrością zawiadamiam, że już nic nie da się zarezerwować, wszystko zajęte i myślę, że wszędzie będzie podobnie...trzeba było się dłużej decydować...

także wypad uważam za udany :tongue4: :gwizdanie: