Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno polecają również myjkę róg Włókniarzy/Obywatelskiej :wink:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

myślę, że nikt Ci tak dobrze autka nie opitoli jak Ty sam...

qrde ja to zawsze mam tak po piciu impreza pół nocy a ja o 6.30 już wstaje. kruszynka mi zmindzi, że jej stukam za uchem bo ona to sobie lubi pospać...

Jutro pogoda ma dopisać działamy coś więcej?

Opublikowano
:hi: droga do warszawy po warszawie i z warszawy jest tragiczna caly czas korki idzie sie pociac
Opublikowano
nom nie jest wesolo bylem po piwko zobaczymy ;)

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

a jak tam teoria z odma ?? :D:decayed:

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

powiem Ci, że zrobiłem wywiad i pokminiłem trochę: odma w tych 1,9 bez pompy wtryskowej jest naprawdę prosta i ciśnienie idzie bezpośrednio do dolotu, więc raczej nie wypchnie uszczelek. Najbardziej zawsze cieknie EGR, ale tu pomaga tylko wymiana. Generalnie rzecz ujmując - nie musisz się przejmować na razie.

Opublikowano
nom nie jest wesolo bylem po piwko zobaczymy ;)

powiem Ci, że zrobiłem wywiad i pokminiłem trochę: odma w tych 1,9 bez pompy wtryskowej jest naprawdę prosta i ciśnienie idzie bezpośrednio do dolotu, więc raczej nie wypchnie uszczelek. Najbardziej zawsze cieknie EGR, ale tu pomaga tylko wymiana. Generalnie rzecz ujmując - nie musisz się przejmować na razie.

odma czyli separator oleju jego zadaniem jest oddzielenie oleju z par olejowych pary olejowe wedruja to separatora tam nastepuje rozbijanie pary para płynie dalej przewodem z separatora do przewodu dolotowego powietrza z filtra do turbiny natomiast olej odzielony spada w doł do pokrywy po zdjeciu pokrywy nie widzisz tego poniewaz jest na niej w srodku osłona przeciw rozrzucaniu oleju.

a to ze odkrecisz korek i ci bucha cisnieniem to normalne. nie swiadczy to wcale o przedmuchach i nie potrzebnie zdejmiesz głowice i wymienisz prowadnice z uszczelniaczami bo i tak po zrobieniu bedzie to samo... :)

z naszego forum bo u mnie też dmucha...

Opublikowano

gizmo - nikt nie podejrzewa przedmuchów:) Chodzi tylko o samo działanie odmy.

Opublikowano

Aaaa to spoko ;) bo ja troche nie w temacie tydz temu kazali mi otworzyć machę pomachali chusteczka i diagnoza odma i teraz mi chodzi po głowie :decayed:

---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:29 ----------

BTW prognoza na jutro 26 stopni... działamy coś ?

Opublikowano

Mam fajny parasol do sprzedania :naughty: niestety posiadam tylko jedną fotkę :grin:

54852215955899750644510.jpg

:whistling: :whistling: :whistling:

Opublikowano

można płacić w systemie ratalnym? Najpierw produkt chciałbym jednak przetestować;p

Opublikowano
  • Autor

ehheeh ale proca :D

no to spoko ze sie narazie nie musze martwic tak czy siak pewnie olej dalej bedzie spitalal :P

Opublikowano

watek Łódzki uamrł :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

chyba Ty ...

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

ogladaj lepiej Gala MMA XCAGE 4

:naughty::kox:

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

ogladaj lepiej Gala MMA XCAGE 4

:naughty::kox:

Opublikowano

A ja spadowywuje na komunie :decayed: milego spotu :decayed:

Opublikowano

qrde no - chyba coś zorganizujemy, nie?

Opublikowano

Witam kolegow z Łódzkiego :hi:

Dzis miedzy 11.30 a 13.00 ogołocili mi fure na gieldzie samochodowej, w bialy dzien :facepalm: stalem na rogu tomaszowskiej a dabrowskiego.

Zajumali radio LG MP3 USB, Pendrive Kingston 4gb, CB- Radio Unidena 520xl, antene z bagaznika Midlanda 150, Ladowarke od SonyEricssona, Ladowarke od nawigacji Larka, naszczescie sama nawigacja im wypadla na podloge kolo fotela, i.... kajdanki policyjne :grin: od kumpla policjanta

Sprawe oczywiscie zglosilem na policji, przyjechali spisali co trzeba i trza czekac :kwasny: czyli nic z tego nie bedzie...

Prosze Was gdyby ktos cos slyszal lub natknal sie na w/w rzeczy prosze dajcie znac

Odwdziecze sie :hi:

Opublikowano
  • Autor

:/ lipa jakies szczeniaki pewnie kozaki z centrum ;)

hyh za misiac przyjdzie pisemko ze sprawa umozona

---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:31 ----------

bylo polazic troche po gieldzie pokrecic sie bo barany to pewnie zaniosly odrazu na sprzedaz gdzies

moze moglbys sobie wykupic ;) hyh

---------- Post dopisany at 15:34 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

bylo polazic troche po gieldzie pokrecic sie bo barany to pewnie zaniosly odrazu na sprzedaz gdzies

moze moglbys sobie wykupic ;) hyh

Opublikowano
  • Autor

mnie niestety nie ma jestem w stolnicy:/

Opublikowano
Witam kolegow z Łódzkiego :hi:

Dzis miedzy 11.30 a 13.00 ogołocili mi fure na gieldzie samochodowej, w bialy dzien :facepalm: stalem na rogu tomaszowskiej a dabrowskiego.

Zajumali radio LG MP3 USB, Pendrive Kingston 4gb, CB- Radio Unidena 520xl, antene z bagaznika Midlanda 150, Ladowarke od SonyEricssona, Ladowarke od nawigacji Larka, naszczescie sama nawigacja im wypadla na podloge kolo fotela, i.... kajdanki policyjne :grin: od kumpla policjanta

Sprawe oczywiscie zglosilem na policji, przyjechali spisali co trzeba i trza czekac :kwasny: czyli nic z tego nie bedzie...

Prosze Was gdyby ktos cos slyszal lub natknal sie na w/w rzeczy prosze dajcie znac

Odwdziecze sie :hi:

Jak jedziesz na giełde stawaj u tych piaczyn 5 zł dajesz odrazu i k**wa siedza ci koło auta a zreszta kto tyle żeczy bieze na giełde :DDd jak cos bede słyszał dam znac

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ----------

Klys kupiłem led na tablice i led na postojowe ale odtatnie były dostawe beda mieli wiec musisz jechac sam :P

---------- Post dopisany at 15:43 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ----------

Klys kupiłem led na tablice i led na postojowe ale odtatnie były dostawe beda mieli wiec musisz jechac sam :P