Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema: a ja dopiero sobie wstalem :decayed:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie za dobrze Ci ?

Opublikowano
nie za dobrze Ci ?

bardzo mi dobrze bo jednak wogole nie poszedlem sobie zrobilem sobie dzien wolny :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:polew::polew::polew::polew::decayed:
Opublikowano

takie zycie prezydenta :grin:

Opublikowano

...a ford nie odpala, bo mu się zjarały świece? może od najprostszych rzeczy zacząć:)

Opublikowano
  • Autor

odpisali mu tyle

• Co widze...
    -5stopni to za malo aby akumulator nie domagal.
    A tobie zaswieca sie juz kontrolka od niskiego napiecia.
    Czyli..albo rozrusznik slabo kreci (ma wyjechaną tulejke, albo jest zawalony syfem)
    albo masz slaby akumulator. Ale taka diagnoza jest nierzetelna przez internet-to tylko moje podejrzenia.
    Oczywiscie ten sam objaw co zawsze..silnik chyta ale nie moze zaskoczyc.
    Kolo 2masowe tez oczywiscie ma w tym spory udzial..tyle ze kola 2masowego szkoda robic bo to zbyt droga impreza, jezeli niema innych objawów.
    Napisz jaki masz akumulator i co wiesz o swoim rozruszniku?
    Kiedy zmieniales filtr paliwa?

[*]

i zapomnialem dopisac....po co tak dlugo grzejesz swiece?czy jezeli zagrzejesz swiece przez 5sekund to jest gorzej?

i jeszcze cos po twoim filmiku....zrob malą przerobkę wezyków do pompy CR i załoz przezroczyste wezyki na dolocie i wylocie z pompy...tak aby mialy po okolo 10cm dlugosci z kazdej strony. wezyki nie za malej srednicy.... przynajmniej 8mm na dolocie!!!

twoje przerywania w odpalaniu moga swiadczyc takze o zapowietrzaniu sie ukladu, bo silnik chyta a po chwili przestaje, ale niejest to nic pewnego, za to wezyki przezroczyste sa bardzo wazne.

---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
  • Autor

uch k**wa dobra fura poszla w piz*ziec :/ oby sie nie znalazla bo c**ja dostanie :/

Opublikowano

ale cisza tutaj dzisiaj

Opublikowano

ja jestem na posterunku ale sie nie odzywam bo jestem niesmialy

Opublikowano

Mario dlatego wypisywanie w szczegółach o swojej furce na forum + pakiet załączonych zdjęć do głupota..... totalna głupota... chcesz się pochwalić to się chwal na spotach w kręgu znajomych a nie publicznie wywalać dokładną specyfikację (już nie wspominając o dyskusjach jak kto ma auto zabezpieczone i gdzie umieszcza wyłącznik/przełącznik....) :facepalm::grin:

Opublikowano
ford gowno wort ? :decayed:

Tobie Seba powinno sie spodobac ;)

Ale wyczesany kawałek:decayed: słucham na okrągło :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dobrze sie gralo i sauna spoko gadzet :)

Opublikowano
:zemdlal::lazy: kiedy idziemy znowu :decayed:
Opublikowano

jak tam Klysiu zyjesz?

Opublikowano
  • Autor
Mario dlatego wypisywanie w szczegółach o swojej furce na forum + pakiet załączonych zdjęć do głupota..... totalna głupota... chcesz się pochwalić to się chwal na spotach w kręgu znajomych a nie publicznie wywalać dokładną specyfikację (już nie wspominając o dyskusjach jak kto ma auto zabezpieczone i gdzie umieszcza wyłącznik/przełącznik....) :facepalm::grin:

ehhh szkoda auta :/ bo bylo zacne :/ i masz racje Łukasz to jest internet i nie wiesz kto czyta co piszesz :/

ehhhhhh a dla potwierdzenia bo moze nie wszyscy widzieli

mysle ze daje do myslenia i trzeba pomyslec 3 albo jak nie kumasz 10 razy az zrozumiesz ...

Klysiu jutro zadzwonie jak z terminami na okres miedzy swiateczno sylwestrowy :) powiedzcie mi tylko jakie terminy pasuja i komu :)

co bysmy dograli czas i miesce :)

chociaz Miska to sie nie boje bo wiem ze bedzie zyl :) Ale Klysiu to nie wiem :) daj cyne z rana jak wstaniesz czy ruszasz noga czy trzeba Ci zwalic :banan::banan::banan::banan::naughty:

Opublikowano

nie śpij Seba bo wstyd :decayed:

---------- Post dopisany at 02:57 ---------- Poprzedni post napisany at 02:42 ----------

ale pączka zjadłem mmmmmm :grin:

Opublikowano

:siema:

panie Sebstianie powiem tak nic mnie nie boli o dziwo :decayed: ale zeby zwlec dupe z wyra po tej saunie to jakas maskara :grin: