klysek Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Siema! Udało się coś tam coś tam w mojej sprawie? ma byc dopiero jutro wieczorem w domu ten mily pan wiec ja moge najwczesniej dopiero we wtorek podjechac
Bart-S Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Siema! Udało się coś tam coś tam w mojej sprawie? ma byc dopiero jutro wieczorem w domu ten mily pan wiec ja moge najwczesniej dopiero we wtorek podjechac Tomku - dzięki za pilotowanie sprawy
frugodh Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 :hi:jakby ktoś szukał autka jakiegoś droższego fajnego to ładną a3 sportback znalazłem. 2011 grudzień 5 tysięcy przelotu niebita naprawdę bo sprawdzałem ją 62 tysiące złotych. Jak coś mogę do gościa dać numer tel, mam też vin autka
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Można ściągnać VAG z neta? tak teoretycznie
Magdalenah Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 ale dziś pięknie.... az w pale mieknie o tym to nie mam pojęcia ponieważ pały nie posiadam
klysek Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 ale dziś pięknie.... az w pale mieknie o tym to nie mam pojęcia ponieważ pały nie posiadam ---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ---------- Nie jest letko - YouTube!
klysek Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 dzieje sie cos czy juz tu wszytsko jeblo na pysk total
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 dzieje sie cos czy juz tu wszytsko jeblo na pysk total Klysiu wlasnie znalazlem zdjecia w telefonie zrobione o 16:50 i juz tego faktu nie pamietam
klysek Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 dzieje sie cos czy juz tu wszytsko jeblo na pysk total Klysiu wlasnie znalazlem zdjecia w telefonie zrobione o 16:50 i juz tego faktu nie pamietam ja tez
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 dzieje sie cos czy juz tu wszytsko jeblo na pysk total Klysiu wlasnie znalazlem zdjecia w telefonie zrobione o 16:50 i juz tego faktu nie pamietam ja tez ponoc moj samochod wypychales pier**le ile ja rzeczy sie dowiaduje
PiotrekS Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Koledzy jest ktoś z miasta Łodzi? Trzeba by mi obejrzeć autko. Nie wiem czy jest po co jechać, a przydała by się mała podpowiedź, to nie gonił bym na darmo trzy setki kilometrów. Pozdrawiam.
frugodh Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 wrzuć może jakiś link do ogoszenia i napisz gdzie stoi to może ktoś podjedzie
Rekomendowane odpowiedzi