OficeR Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Co z tego ze piatunio jak i tak czlowiek siedzi w robocie do 21 a pogem nic sie nie chce a jutro na 7 i to z przygodami
kanu Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 jutro ide też do roboty no ale taka karma
marcindlug Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A ja z roboty wlasciwie nie wychodze i nie mam takich zmartwien
OficeR Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 To ja sie chyba przebranzowie bo wlasnie wrocilem ze sluzby a juz o 5 rani musze wstac...
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja rownież rzadko wychodzę z roboty:p
Seba_LDZ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 niewychodzenie z roboty ma wile plusów mozna nakurwiac 24/h yyy no
MarianekZg Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 niewychodzenie z roboty ma wile plusów mozna nakurwiac 24/h yyy no Panie Sebosławie nakurwiać można tylko żeby efekty były - $$$$$$$$ Dziń dybry w ogóle
chopin Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Siemanko Alkusy kochane :hi: dodałem już filmiki z naszych tegorocznych zmagań z Bukowiny w wątku zdjęć i filmów ze zlotów Jest i Macarena Marianka i Tomek tańczący ze Złotą na stole także pozdróweczki z pięknego WrocLOVE http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/galerie-zdjec-filmikow-ze-spotow-zlotow-4250/
Radek89 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Siema panowie...dzisiaj planujecie jakieś spotkanie na parkingu? tak orientacyjnie kto może dzisiaj podjechać ?! pozdro
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 padło pytanie o zlot i odrazu wszystkich wywialo zforum o lol
OficeR Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jak bedzie pare aut to i ja podjade z panna bo bede w okolicy przejeżdżał a i musze ja uswiadomic w bledzie bo mysli ze bmw jest lepsze
Panda z Teksasu Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jak widac zloty nie mają zbyt duzego wzięcia ostatnio bylem sam
Radek89 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 szkoda, że fajne forum zupełnie nie funkcjonuje na zlotach/spotach w Łodzi :/ dzisiaj również byłem na rozpoczęciu sezonu vag-ów , a tutaj ciężko nawet o mini zlot raz w tygodniu przy ładnej pogodzie no, ale cóż pozdrawiam
Seba_LDZ Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2014 nie umisz zdjec z painta zapisywac
Rekomendowane odpowiedzi