Opublikowano 31 Stycznia 201511 l jak mnie ktos zgarnie to tez bede Skąd jesteś? Coś mi się kojarzy, że okolice pięknej:PZle ci sie kojarzy A to co delfin nie praży No ale któryś z Was ma tam panne:D
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l jak mnie ktos zgarnie to tez bede Skąd jesteś? Coś mi się kojarzy, że okolice pięknej:PZle ci sie kojarzy A to co delfin nie praży No ale któryś z Was ma tam panne:DOficer
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l jak mnie ktos zgarnie to tez bede Skąd jesteś? Coś mi się kojarzy, że okolice pięknej:PZle ci sie kojarzy A to co delfin nie praży No ale któryś z Was ma tam panne:DOficer No może:D
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Autor górna rzgowska piaseczna i te sprawy Delfin prazy tylko ja coś czuje że mogę jutro nie prażyć
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l górna rzgowska piaseczna i te sprawy Delfin prazy tylko ja coś czuje że mogę jutro nie prażyć Kolejny promil
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l ej no chory jestem nie usmiecha mi sie na dworze stac i marznac bo moje nastepne weekendy sa ostro ze tak powiem zajete
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l górna rzgowska piaseczna i te sprawy Delfin prazy tylko ja coś czuje że mogę jutro nie prażyć Troszkę może być mi nie po drodze ale mogę cię zabrać bez problemu
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l ej no chory jestem nie usmiecha mi sie na dworze stac i marznac bo moje nastepne weekendy sa ostro ze tak powiem zajete Tomek nie pierdo***....
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l ej no chory jestem nie usmiecha mi sie na dworze stac i marznac bo moje nastepne weekendy sa ostro ze tak powiem zajete Czym ty tak będziesz zajęty
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l dobra mam nadzieje ze dzis sie podlecze to jutro wpadne Seba jak cos to Cie zgarne
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l dobra mam nadzieje ze dzis sie podlecze to jutro wpadne Seba jak cos to Cie zgarne jak cos moge zgarnac Sebe i Ciebie Tomus jak nie dasz rady bo jutro wolne mam i bez promili we krwi bede jak mnie ktos zgarnie to tez bede Skąd jesteś? Coś mi się kojarzy, że okolice pięknej:PZle ci sie kojarzy A to co delfin nie praży No ale któryś z Was ma tam panne:DOficer No może:D jo już na Felsztynskiego mieszkam ale to nie daleko wsumie ;P
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Ja wpadam i Seba ze Skierniewic tez chyba wpada:) Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Ja wpadam i Seba ze Skierniewic tez chyba wpada:) Sent from my iPhone using Tapatalk Auto k**wa mi napraw
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Ja wpadam i Seba ze Skierniewic tez chyba wpada:) Sent from my iPhone using Tapatalk Jakich Skierniewic!
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Ja wpadam i Seba ze Skierniewic tez chyba wpada:) Sent from my iPhone using Tapatalk Jakich Skierniewic!Lipce Reymontowskie witam O której godz mial byc spot w niedziele? w pierwszą niedzielę miesiąca o 16A z kad ty masz info ze o 16 Zawsze były o 18 i chyba. Nic sie w tym temacie nie zmieniło
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Pany kto jeździ po Łodzi od nas z forum granatową a6 c5 w kombi na gwincie? Dzisiaj jechał koło mnie na włókniarzy, po redukcji jak dodał gazu to aż przeszły mnie ciarki
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l witam O której godz mial byc spot w niedziele? w pierwszą niedzielę miesiąca o 16A z kad ty masz info ze o 16 Zawsze były o 18 i chyba. Nic sie w tym temacie nie zmienił z tego co pamiętam to wcześniej w tym wątku była powiedziana godzina 16 i tak zostało i prawdo podobnie jest to na stronie 3722 jak się nie mylę.
Opublikowano 31 Stycznia 201511 l Decydujcie sie:) a Ty Cyganie klysku do niedzieli auta nie dostaniesz ! Chamie Sent from my iPhone using Tapatalk