Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj sand-man przy przybyszewskiego 99;) witek i Kamil

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokladnie. Tylko im najlepiej rozowy wychodzi [emoji14]

Opublikowano
  • Autor

:) <3

jol przerabialem dzisiaj wlamanie do auta mojej kobiety

golf 4 :) aka bialy pedal ;)

po zgloszeniu wlamania dostalismy informacje ze technicy przyjada za 1,5 godzin!!!

Pani w centrali stwierdzila ze lodz jest duza a technikow na cale miasto jest 3 :) a oni maja dzisiaj duzo wezwan

i ze to i tak jest szybko bo sa w sumie nie daleko hhyhhyyhy umarlem :D

jak w 21 wieku mozna czekac na policje poltorej godziny :D

ok zatem potwierdzilismy ze czekamy :) po 20 minutach dostalismy telefon ze technicy juz sa na miejscu hyh

i faktycznie byli dwoch panow bardzo sympatycznych z reszta z wielka walizka jaka to sie oglada na filmahc typu w11 czy CSI

hyhyhhyyhyh po zdjeciu odciskow oczywiscie okazalo sie ze calosc robiona w rekawiczkach :) no ale jakby mnie to nie dziwi

generalnie z auta nic chyba nie zginelo chyba bo nie wiadomo do konca co kryje sie w aucie kobiety :P

wiec sie zastanawialem po co cala ta szopka i jak sie okazalo to jednak cos ukradli

wiecie co ? a z 10 l paliwa !!! k**wa no szok ja myslalem ze takie sytuacje maja miejsce na wsi gdzies nie wiem ale nie

w miescie hyhyhy pozniej panowie przyznali ze dzisiaj juz 3 inne auta robili czyli dwa inne vw i audi b5 z dokladnie ta sama sytuacja

kradli wache no komedia a jeszcze wieksza komedia byla jak sie ich zapytalem skoro byli bo faktycznie byli 4 auta za naszym

czemu czas dojazdu byl 1,5 godziny to poinformowali mnie ze w11 i CSI to jedno i to tylko telewizja i oni na wezwania

poruszaja sie czym ? TRAMWAJEM !

och*jalem bez kitu :D po calej akcji sympatyczni panowie wzieli ta wielka walizke i poszli na przystanek hehehee ja pierdziele

zwariowalem :D 21 wiek ... miasto... kuzwa no tramwajem ? :polew::polew::polew::polew::polew::facepalm:

Opublikowano

Moze im tez zaebali fure :polew:

Opublikowano

No niestety... Takie sa realia. Ja jezdzilem swoim :)

Opublikowano

Hahahahaha - rozwaliłes mnie ta opowieścią - jak widać, golfa sie nie da ukraść :P co za pały, zeby tyle zachodu kanister wachy... Seba, Ty lepiej na przystanek idź, bo dakeko do roboty nie masz, a skoro panowie z walizka mogą, to i Ty:D

Opublikowano
  • Autor

hehe moze oni zaebali wahe zeby zalac swoj hehehehe

DJ Ty nie badz taki madry jak wrocisz to montujemy alarma :D:P:D i zamki bo teraz juz kluczyk nie wchodzi ani do zamka kierowcy ani do bagaznika

Opublikowano

Takie sa realia niestety. Ja robie na Andrespolu i tez czasem sie lata na piechote albo jedzie po technika aby ojebal zdarzenie a jak go nie ma to samemu sie kombinuje ;) Lodz jest duzo wieksza a ja tez kiedys 1,5 h czekalem wiec nie miales najgorzej :D

send by GT-I9505

Opublikowano
  • Autor

paranoja normalnie :)

ze tez komus sie kuzwa chcialo

Opublikowano

Spróbuj sand-man przy przybyszewskiego 99;) witek i Kamil

Dokladnie. Tylko im najlepiej rozowy wychodzi [emoji14]

DługiMarcinie :decayed: u nich malowałeś felgi ??? Jakie koszta tam mają za cały kpl ???

Opublikowano

Malowalem u nich i felgi i dekiel zaworow i klamki wewnetrzne i szczerze moge polecic :) aktualnie pastwia sie nad moimi zaciskami ;) komplet felg 18" kosztowal mnie chyba 400pln

Opublikowano

Merci uprzejmnie za info :decayed:

Opublikowano

Ale tu mam przegląd motoryzacyjny... R8, RS4 Cabrio białe:D, wszelkie mietki amg, o BMW nie wspominam. Jest tez Lambo, Aston i rzadko sie zdarza coś ze starych klasyków. Dodatkowo widziałem juz drugie auto na blachach PL:)

Opublikowano

No to co z tego ze widziales? Zachowaj sie jak Polak a nie sie opierdzielasz [emoji14] jakis czas temu rodacy z salonu 5 Bentley z Berlina wyprowadzili a Ty sobie z jednym RS4 nie dasz rady :grin:

send by GT-I9505

Edytowane przez OficeR

Opublikowano

W sumie racja, tylko jakieś papiery by sie przydały, jak nim do pl bede wjeżdżał z promu :D daj mi jeszcze laptopa z kablem, zeby zrobić immo off i jedziemy :P

Opublikowano
  • Autor

w fotoszopie Ci moge wszystko zrobic jak chcesz :D

Opublikowano

Siema Ekipa :D

Opublikowano

Dobra, zbieram zamówienia - kto bierze lambo, kto astona, a kto AMG? RS4 Cabrio wracam ja- zajęte:p szkoda, ze nigdy nie było rs4 Cabrio, ale sam mam podobne pomysły na mój:)

Opublikowano

dobra nie filozuj :wink: kiedy wracasz z tego LasPalmas :decayed:

Opublikowano

Niedziela