Opublikowano 1 Marca 201511 l Na czyszczenie rns-a No i co oprócz mnie i Motyka nie więcej chętnych Gdzie tern spot i o której ??? Może bym podjechał
Opublikowano 1 Marca 201511 l Na czyszczenie rns-a No i co oprócz mnie i Motyka nie więcej chętnych Gdzie tern spot i o której ??? Może bym podjechał Marian tam gdzie zawsze tylko o 16
Opublikowano 1 Marca 201511 l Widzimy się dzisiaj banda 16:00 w starym miejscu. Fajna pogoda Nawet umyje auto
Opublikowano 1 Marca 201511 l Wiecie może czy jest już otwarta ta obwodnica którą da się dolecieć do ptak outlet bo zaraz się wybieram chodzi mi o to przedłużenie włókniarzy aż do rzgowskiej bo nie jeżdżę w tamtych okolicach i nawet nie wiem
Opublikowano 1 Marca 201511 l Widzimy się dzisiaj banda 16:00 w starym miejscu. Fajna pogoda Nawet umyje auto A to Twoje to juz jezdzi? Ja tez bede
Opublikowano 1 Marca 201511 l Cześć,gdzie ten spot że tak zapytamNo pod Auchanek na Jana Pawła tam gdzie. Był Real A czemu ma nie jeździć panie oficer ,za***rdala już chyba 3 tydzień
Opublikowano 1 Marca 201511 l Orientuje sie ktos czy zawias 1bv jest -20 czy -30?-20mmNa pewno bo jedni mowia -20 a inni -30. Nie moge znalezc konkretnego info ale nie wazne bardziej mi chodzi o to czy bez problemu mi pdejdzie bilstein b8 pod ori sringi od 1bv
Opublikowano 2 Marca 201511 l czy wie ktoś z was jak mogę zdemontować tą lakierowaną zaślepkę klamki bo potrzebuje zdemontowac do malowania a na forum pisali mi że to tak samo jak w b6 a jednak sie okazuje że nie
Opublikowano 3 Marca 201511 l Autor pewnie jak odchylisz aka pociagniesz do otworzenia to zerknij pod spod tej klamk w dziure w ktora Ci paliczki wchodza podczas szarpania marcin https://soundcloud.com/djtuniziano/tede-fame-lover-tuniziano-blend-banger_alert-mixtape
Opublikowano 3 Marca 201511 l Pany gdzie w Łodzi dobrze i w miarę ok cenowo polakierują felgi? 18 łopaty z rs6