kanu Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 yyyyyy nieśmiało zatem napiszę dzień dobry
soften Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 -9 a ja mondrala podjechałem pod szlaban na parkingu szyba w dół aby do czytnika sięgnąć szyba się opuściła ale już nie podniosła :( i powrót zimą z otwartą szybą super sprawa zimny łokieć właśnie skończyłem rozbieranie, szyba już w górze i czek do lata na wymianę mechanizmu uwielbiam zimę.
MarianekZg Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Jak już było rozebrane to trza było jeszcze kilka śrubek odkręcić i już zmienić ten mechanizm po co do tego wracać ...
Rafal1988Lodz Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 mam mechanizm jak chcesz ale strona pasażera byś musial przelozyc linke:)
mariuszolek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) siemacie współmiastowi i okoliczni Kiedyś na Smugowej, przy hali z gokartami właściciele zorganizowali zimowy mini-rajd na śniegu. Każdy mógł się zgłosić. Niestety dowiedziałem się wtedy zbyt późno, a i dysponowałem jedynie szaloną Corsą 1,2 (która i tak z honorami skończyła na Wrak Race) Czy teraz kiedy okoliczności są ku temu świetne, wiecie czy gdzieś w okolicach miasta ktoś organizuje coś podobnego? Rajdzik, czy amatorskie zawody w driftingu? No bardzo chętnie bym się przejechał na coś takiego... A jeżeli nie, może znacie kawałek mało uczęszczanego asfaltu gdzie w kilka aut moglibyśmy pojechać, poślizgać się, ponagrywać...? Zimy ostatnimi laty jak na lekarstwo, więc przydałoby się skorzystać Edytowane 21 Stycznia 2016 przez mariuszolek
klysek Opublikowano 21 Stycznia 2016 Opublikowano 21 Stycznia 2016 siemacie współmiastowi i okoliczni Kiedyś na Smugowej, przy hali z gokartami właściciele zorganizowali zimowy mini-rajd na śniegu. Każdy mógł się zgłosić. Niestety dowiedziałem się wtedy zbyt późno, a i dysponowałem jedynie szaloną Corsą 1,2 (która i tak z honorami skończyła na Wrak Race) Czy teraz kiedy okoliczności są ku temu świetne, wiecie czy gdzieś w okolicach miasta ktoś organizuje coś podobnego? Rajdzik, czy amatorskie zawody w driftingu? No bardzo chętnie bym się przejechał na coś takiego... A jeżeli nie, może znacie kawałek mało uczęszczanego asfaltu gdzie w kilka aut moglibyśmy pojechać, poślizgać się, ponagrywać...? Zimy ostatnimi laty jak na lekarstwo, więc przydałoby się skorzystać Jebni pare zakrętasem na kolanku włókniarzy napewno będziesz nagrany
Rafal1988Lodz Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 mariusz na zimnej wodzie przed aleksandrowem jest jakis placyk czesto slysze na dzialce jak beemy pala laki nie bylem tam jeszcze ale bym sie przejechal
RicS3 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 mariusz na zimnej wodzie przed aleksandrowem jest jakis placyk czesto slysze na dzialce jak beemy pala laki nie bylem tam jeszcze ale bym sie przejechal To się niesie, to jest parking przy cmentarzu przy szczecińskiej jak się na Zgierz jedzie:D uczyłem się tam jeździć autem[emoji14]
MarianekZg Opublikowano 22 Stycznia 2016 Opublikowano 22 Stycznia 2016 siemacie współmiastowi i okoliczni Kiedyś na Smugowej, przy hali z gokartami właściciele zorganizowali zimowy mini-rajd na śniegu. Każdy mógł się zgłosić. Niestety dowiedziałem się wtedy zbyt późno, a i dysponowałem jedynie szaloną Corsą 1,2 (która i tak z honorami skończyła na Wrak Race) Czy teraz kiedy okoliczności są ku temu świetne, wiecie czy gdzieś w okolicach miasta ktoś organizuje coś podobnego? Rajdzik, czy amatorskie zawody w driftingu? No bardzo chętnie bym się przejechał na coś takiego... A jeżeli nie, może znacie kawałek mało uczęszczanego asfaltu gdzie w kilka aut moglibyśmy pojechać, poślizgać się, ponagrywać...? Zimy ostatnimi laty jak na lekarstwo, więc przydałoby się skorzystać Jebni pare zakrętasem na kolanku włókniarzy napewno będziesz nagrany Kłysiu Ty się generalnie nie odzywasz ale jak już coś j/e/b/n/i/e/s/z
OficeR Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jak sraczka u myszy Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Cardozo Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Koledzy pomóżcie proszę, mam A4 b7 avant którą kupiłem bez modułu bluetooth co mnie deczko irytuje. Z tego co widzę to telefon był chyba zmontowany w podłokietniku bo jest tam tylko same złącze. I teraz pytanie czy wystarczy kupić sam moduł bluetooth i jaki czy trzeba też jakiś gówniany telefon zakupić do tego. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
Panton Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 tutaj o d*pach się dyskutuje od takich problemów jest odpowiedni dział w którym wszystko zostało napisane...
klysek Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 tutaj o d*pach się dyskutuje od takich problemów jest odpowiedni dział w którym wszystko zostało napisane... Tak jest my nie mamy takich drogich samochodów wiec nic nie wiemy
klysek Opublikowano 11 Lutego 2016 Opublikowano 11 Lutego 2016 Nie wszyscy sa prezesami NBP tak jak ty
maniek 84 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Wybiera się ktoś jutro do Portu na spot Audi? https://www.facebook.com/events/855734204552871/ Ja jutro autko myje i jadę poznać innych pasjonatów
xXPiotrekXx19 Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Witam wszystkich Jeżeli się wyrobię na 19 to wpadnę z miłą chęcią
OficeR Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja mam zastepcza Szkode wiec sie nie kwalifikuje :/ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi