Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko nieśmiali piszą :ph34r:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yyyyyy nieśmiało zatem napiszę :)

dzień dobry ;)

Opublikowano

-9 a ja mondrala podjechałem pod szlaban na parkingu szyba w dół aby do czytnika sięgnąć szyba się opuściła ale już nie podniosła :( :( i powrót zimą z otwartą szybą super sprawa zimny łokieć :) właśnie skończyłem rozbieranie, szyba już w górze i czek do lata na wymianę mechanizmu :) uwielbiam zimę.

Opublikowano

Jak już było rozebrane to trza było jeszcze kilka śrubek odkręcić i już zmienić ten mechanizm :wink: po co do tego wracać ...

Opublikowano

mam mechanizm jak chcesz ale strona pasażera byś musial przelozyc linke:)

Opublikowano

siemacie współmiastowi i okoliczni :)

Kiedyś na Smugowej, przy hali z gokartami właściciele zorganizowali zimowy mini-rajd na śniegu. Każdy mógł się zgłosić. Niestety dowiedziałem się wtedy zbyt późno, a i dysponowałem jedynie szaloną Corsą 1,2 (która i tak z honorami skończyła na Wrak Race) :decayed:

Czy teraz kiedy okoliczności są ku temu świetne, wiecie czy gdzieś w okolicach miasta ktoś organizuje coś podobnego? Rajdzik, czy amatorskie zawody w driftingu? No bardzo chętnie bym się przejechał na coś takiego...

A jeżeli nie, może znacie kawałek mało uczęszczanego asfaltu gdzie w kilka aut moglibyśmy pojechać, poślizgać się, ponagrywać...? Zimy ostatnimi laty jak na lekarstwo, więc przydałoby się skorzystać

Edytowane przez mariuszolek

Opublikowano

Kiedyś na Smugowej, przy hali z gokartami właściciele zorganizowali zimowy mini-rajd na śniegu. Każdy mógł się zgłosić. Niestety dowiedziałem się wtedy zbyt późno, a i dysponowałem jedynie szaloną Corsą 1,2 (która i tak z honorami skończyła na Wrak Race) :decayed:

Czy teraz kiedy okoliczności są ku temu świetne, wiecie czy gdzieś w okolicach miasta ktoś organizuje coś podobnego? Rajdzik, czy amatorskie zawody w driftingu? No bardzo chętnie bym się przejechał na coś takiego...

A jeżeli nie, może znacie kawałek mało uczęszczanego asfaltu gdzie w kilka aut moglibyśmy pojechać, poślizgać się, ponagrywać...? Zimy ostatnimi laty jak na lekarstwo, więc przydałoby się skorzystać

Jebni pare zakrętasem na kolanku włókniarzy napewno będziesz nagrany :decayed:
Opublikowano

mariusz na zimnej wodzie przed aleksandrowem jest jakis placyk czesto slysze na dzialce jak beemy pala laki :) nie bylem tam jeszcze ale bym sie przejechal :)

Opublikowano

mariusz na zimnej wodzie przed aleksandrowem jest jakis placyk czesto slysze na dzialce jak beemy pala laki :) nie bylem tam jeszcze ale bym sie przejechal :)

To się niesie, to jest parking przy cmentarzu przy szczecińskiej jak się na Zgierz jedzie:D uczyłem się tam jeździć autem[emoji14]
Opublikowano

Jebni pare zakrętasem na kolanku włókniarzy napewno będziesz nagrany :decayed:

Kłysiu :decayed: Ty się generalnie nie odzywasz ale jak już coś j/e/b/n/i/e/s/z :grin::decayed::kox:

Opublikowano

Ja wstydliwy jestem :decayed:

Opublikowano

Jak sraczka u myszy :D

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy pomóżcie proszę,

mam A4 b7 avant którą kupiłem bez modułu bluetooth co mnie deczko irytuje. Z tego co widzę to telefon był chyba zmontowany w podłokietniku bo jest tam tylko same złącze. I teraz pytanie czy wystarczy kupić sam moduł bluetooth i jaki czy trzeba też jakiś gówniany telefon zakupić do tego. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam

Opublikowano

tutaj o d*pach się dyskutuje ;) od takich problemów jest odpowiedni dział w którym wszystko zostało napisane...

Opublikowano

tutaj o d*pach się dyskutuje ;) od takich problemów jest odpowiedni dział w którym wszystko zostało napisane...

Tak jest my nie mamy takich drogich samochodów wiec nic nie wiemy :decayed:

Opublikowano

hmmm ale B7 to już tanie jest... :)

Opublikowano

Nie wszyscy sa prezesami NBP tak jak ty :decayed:

Opublikowano

Wybiera się ktoś jutro do Portu na spot Audi? https://www.facebook.com/events/855734204552871/ Ja jutro autko myje i jadę poznać innych pasjonatów :wink:

Opublikowano

Witam wszystkich

Jeżeli się wyrobię na 19 to wpadnę z miłą chęcią

Opublikowano

Ja mam zastepcza Szkode wiec sie nie kwalifikuje :/

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka