Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie powiem.... Ładnie świeci dziś lampa :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie i Panie mamy kogoś w Łodzi kto mógłby załatwić nowe mapy do rns-e na płytce? oczywiście chce kupić :)

Opublikowano

Witam panowie i panie znacie może jakiegoś dobrego okulistę ponieważ poszukuję dla Mamy aby sobie przebadała oczy ponieważ zaczęła mrużyć i przydało by się również zbadać jakie okulary powinna nosić a jak wiadomo byle jakiego lekarza nie chciał bym aby na odwal się do tego podszedł Wolał bym jak by była możliwość na NFZ a jak nie to może być i prywatny byle by dobry

Edytowane przez xXPiotrekXx19

Opublikowano

wpadnij na Jaracza 1 kamienica po stronie gdzie był mak. Tam jest optyk moja dziewczyna pracuje wiec zobaczą jakie okulary twoja mama powinna nosic i ew doradza dobrego okuliste ma wizyte :)

optyk zajfert

Opublikowano

Dzięki wielkie napewno skorzystam w jakich godzinach jest czynne

Opublikowano

czy tutaj odbywają się jakieś spoty? :naughty:

Opublikowano

wirtualne spoty :)

Opublikowano

a co to są "spoty"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

https://pl.wikipedia.org/wiki/Spot

:P

Kto parkuje w pobliżu SP 149 w Łodzi (tej z basenem) i po okolicy lata czarnym sedanem B5 na blachach ERW ?

Opublikowano

Kto sie wczoraj rano ze mna ganiał Avantem B6 na Konstantynowskiej?

Opublikowano

Kto znalazłby wolny wieczór i garaż, potrzebuję pomocy przy montażu sprężyn? :) Wpadam z flachą i nie łudzę się że zrobi mi to ktoś za darmo :)

Opublikowano

Witajcie, mam pytanko ma ktoś z was możliwość podlączenia pod komp? chodzi mi o skasowanie błędów. Może na Spocie?

Opublikowano

Jakiś laptopik mam oraz kabelek też się znajdzie jakiś hiński ale na mojej a4 chodził bez zarzutu i kasowałem co chciałem więc moge ci podłączyć nie ma problemu

Opublikowano

Jakiś laptopik mam oraz kabelek też się znajdzie jakiś hiński ale na mojej a4 chodził bez zarzutu i kasowałem co chciałem więc moge ci podłączyć nie ma problemu

oki :-) super dziękuje bardzo jakiś browarek się znajdzie . ( bo mam problem ze swoją a4 1,9tdi, jak bylo cieplo to jarala od strzala teraz też ale po odpaleniu pochodzi z 5 minut i gasnie po chechłaniu odpala i jedzie dalej caly dzien pieknie chodzi tylko rano ma takie odpaly, swiece nowe,filtr paliwa nowy plus zaworek zwrotny )

Opublikowano

i co jakimis błedami ci wysypało i chcesz to pokasowac i zobaczyć czy cos powruci spowrotem

napisz kiedy byś chciał to zorbić ja w tygodniu jestem do dyspozycji od 18 a w sobotę od 14 i niedzielę całą

Opublikowano

i co jakimis błedami ci wysypało i chcesz to pokasowac i zobaczyć czy cos powruci spowrotem

napisz kiedy byś chciał to zorbić ja w tygodniu jestem do dyspozycji od 18 a w sobotę od 14 i niedzielę całą

napisałem ci wiadomość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pany

Wybiera się ktoś może od was do 100licy w najbliższym czasie? Mam biznes.....

Opublikowano

:siema:

Szukam w Łodzi zajebistego mechanika/elektromechanika, z konkretnym warsztatem.

Z góry dzięki za kontakt :hi:

Wysłane z mojego XT1562

Opublikowano

co masz do zrobienia?