Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
O Lodzi nic nie slyszalem ale popytaj szafy. On ma jakiegos sprawdzonego ziomka od tych spraw [emoji6]

Pytalem juz [emoji14] z poznania polecil goscia mam nr tel ale moze ktos lokalnie cos robi wiec pytam [emoji14]
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja dopiero co KW nabylem i nie montowalem bo rolki brak to tez sie nie interesowalem ;)

Opublikowano
Ja dopiero co KW nabylem i nie montowalem bo rolki brak to tez sie nie interesowalem [emoji6]

Ja obecnie smigam na 1BA i masakra. Ponton na maxa jak ogarne gwint to juz nigdy w zyciu tego nie zaloze. Poza tym wszystko w srodku napieprza bardziej niz na gwincie... porazka jakas nie wiem jak ludzie na tym jezdza :D
Opublikowano

Na gwincie jeszcze ja nie jezdzilem ale kazdy z kim gadalem mowil ze jak juz brac to brac kw wiec lyknalem ;) szkoda ze tylko przod mam inox a tyl basic ale za to mam grubsze i sztywniejsze sprezyny na przod [emoji14] moze kiedys wleci inox na tyl

Opublikowano

Malo nas, malo nas do pieczenia chleba [emoji14]

Opublikowano
Malo nas, malo nas do pieczenia chleba [emoji14]

Mało mało ale może niedługo będzie nas więcej:D podeślij mi na PW info o tej wiśniowej górze jak możesz;)
Opublikowano

kolego RicS3 powiedz jak będę miał juz takie felgi jak ty masz czyli te rs6 dal byś rade mi załatwić malowanie i piaskowanie ich u tego swojego znajomego

Opublikowano
kolego RicS3 powiedz jak będę miał juz takie felgi jak ty masz czyli te rs6 dal byś rade mi załatwić malowanie i piaskowanie ich u tego swojego znajomego

Jasne, nie ma sprawy:)
Opublikowano

mało nie mało ale było git , do następnego :hi:

Opublikowano

Panowie który to ze spota wczorajszego szukał zderzaka na tył s-line? Rafal1988Lodz ma na handel właśnie taki zderzak.

Opublikowano

Tak jest tak jak kolega michal pisze ktos cos chce s line to pisac teraz bede mial 2x s line b7 na full wypasie takze jak ogarne swoje auto to tez zawitam na spota :)

Opublikowano
24 minuty temu, Rafal1988Lodz napisał:

Tak jest tak jak kolega michal pisze ktos cos chce s line to pisac teraz bede mial 2x s line b7 na full wypasie takze jak ogarne swoje auto to tez zawitam na spota :)

A co tam teraz kupiłeś ? bo chyba nie miałeś na mysli seicento

Opublikowano

b6 przerabiam z angola :) będzie meksikana czerwien jak kiedyś

Opublikowano
3 godziny temu, Rafal1988Lodz napisał:

b6 przerabiam z angola :) będzie meksikana czerwien jak kiedyś

to kiedy będziesz miał już auto przerobione ?

Opublikowano

Jak dobrze pojdzie to po weekendzie. Ale jeszcze malowanie bo klar schodzi z auta

Opublikowano

:hi:ja szukam

Opublikowano

co szukasz?

Opublikowano

zderzak tylni na 2 koncowki + wydech i pare jeszcze innych gratow

Opublikowano

zderzak tyl s line mam ale niestety sedan. Także wstrzymaj się jeszcze cos w kwietniu kupie w kombi 1.8t w s line to przyjedziesz i lukniesz inne graty się znajda. 519 567 732 jak cos to dzwon do mnie.

Opublikowano

ok poczekam a felgi 16 masz jakies nie musza byc w super stanie, byle cale nie popekane

potrzebuje na przekladke na zime