Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 kurde mowilem dzi#@$ zeby nie wstawialy zdjec z imprezy no .... ehhh :gwizdanie: Poznasz mnie z nimi ?
Seba_LDZ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 po prostu sie kiedys ustawimy i wpadniesz na imprezke tylko kompieloweczki ze soba i reczniczek bo wiesz basenik sauenka i bedzie elegancko
Kimi Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 po prostu sie kiedys ustawimy i wpadniesz na imprezke tylko kompieloweczki ze soba i reczniczek bo wiesz basenik sauenka i bedzie elegancko Mówisz i masz :notworthy: Dobra, trza do wyrka się kierować powoli. Ale jutro od 13 już z górki - połowa tygodnia minie, połowa zostanie [br]Dopisany: 07 Grudzień 2010, 23:26_________________________________________________ Dobrej nocki
kachnazgierz Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 no to ja pstrykam dzisiaj, nie mylić z pykaniem
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 znowu lekko sypnęło białym puchem ale nic to damy radę :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 hehhe no tutaj lajtowo tak ze 3 cm max ale pruszy sobie taki mokry
zlota1977 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 :polew: :polew: grubo i fb zakladajcie a maile to juz na bank bo za pare lat nie beda dostepne zadne adresy dokładnie po co adres jak list drogą pocztową idzie z Krakowa do Zgierza 2 tygodnie :doh1: my juz z Mariem coś o tym wiemy :gwizdanie: Kasia całusy dla Was , wiem że znasz szpital jak własną kieszeń ale Wam pobytu współczuję, przejeb... Ucałuj Adama od nas od Julii też,może lubi starsze A tak wogóle to dzień dobry i całuski dla całej bandy P.S. W Krakowie odwilż [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 07:50_________________________________________________ale się napisałam... :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 siemka Aniu w stolnicy pruszy mokry taki takie gowno w sumie pada
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 hejka Aniu noooooooo nagadałaś się że szok
zlota1977 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 siemka Aniu w stolnicy pruszy mokry taki takie gowno w sumie pada wiem że pruszy Misiek do Pruszkowa pojechał i mi rano mms przysłał pogodowego
MarianekZg Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 siemka Aniu w stolnicy pruszy mokry taki takie gowno w sumie pada wiem że pruszy Misiek do Pruszkowa pojechał i mi rano mms przysłał pogodowego tylko niech uważa bo Pruszków auta giną na potęgę
Adrenalina Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 wszystkim [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 08:10_________________________________________________
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 08:12_________________________________________________niezly kociak
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 grubasek grubasek ciapa :gwizdanie:
kachnazgierz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 wszystkim :> my już w domku Aniu, dzięki za buziaki :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi