Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 i jak tam lepiej juz Adasiowi ??
zlota1977 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 wszystkim :> my już w domku Aniu, dzięki za buziaki :tongue4: no to się ciesze :> :> :>
Kimi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Kasia, jak Adaś ? wszystkim [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 08:10_________________________________________________ Co za kociak :laghing2:
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 widze kota nie ma myszy harcuja
Kimi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 widze kota nie ma myszy harcuja No u mnie w robocie kota dzisiaj też nie ma Ale wszędzie dookoła czają się kapusie A jak ktoś zaczyna na kapowaniu, to na czym kończy ? Na Powązkach... [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 09:48_________________________________________________ Dobra, do roboty czas się wziąć chyba, nie? Na razie, dzieciaczki
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 heheh ja mowilem o Twojej u mnie jest caly czas i siedzi przed moim lapkiem no no jak juz bedziesz wiedzial ktore z Twoich znajmowych to soczek Cappy to daj znac na kom albo zapytaj wiecie co z nim zroibc ?? :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 najpierw, to może zapoznać;D Witam i spadam się "uczyć"
kachnazgierz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Adamusek musiał dostać porcję leków dożylnych bo nie przyjmował nic doustnie , w domku dalej podaję mu antybiotyk dożylnie i zaczyna żyć dzięki za troskę
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 no to dobrze przekaz mu ze go pozdrawiam i zeby szybciutko stanal na nogi i na spota przyjechal
kachnazgierz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 cytat adama: "Adaś nadal pamięta o spocie" :cool1:
Gość SpongeBob Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Siemka:) bylem wycenić dzisiaj szkodę wycenili mi na 1500zl po namysłach stwierdzam że oddaje do kolegi lakiernika:)
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 a mnie jeszcze nie przysłali protokołu na maila... Chyba do nich zadzwonię, bo mnie wkurzają - wydawało mi się, że takie rzeczy powinny być przesyłane/przedstawiane bezzwłocznie...
Adrenalina Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 a mnie jeszcze nie przysłali protokołu na maila... Chyba do nich zadzwonię, bo mnie wkurzają - wydawało mi się, że takie rzeczy powinny być przesyłane/przedstawiane bezzwłocznie... dobrze napisałeś "powinny być" :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dotarł. Kasia, pozdrowienia dla Adasia, mam nadzieję, że ten spot go nie "doprawił"
kachnazgierz Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 myślę że nie, przy zap. krtani właśnie wystawia się na zimno , i czasami choroba zchodzi na dół na oskrzela jak w przypadku Adamusa[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 19:58_________________________________________________zchodzi? z chodzi? schodzi? nie wiem jak
Seba_LDZ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 witka to ja tak nietypowo kurde 3 dzien jest na plusie w dzien i spryski nadal nie dzialaja pompka chodzi ale nic nie pompuje nie jest chyba mozliwe zeby lod jeszcze tam byl nie wiem co dalej mam jeszcze opcje wstawienia na 8 godzin na parking gdzie jest 20 stopni i sprawdzenie po tym bo brak mi pomyslow pompka dziala plyn jest nie ma wyciekow a nie leci :/[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 20:20_________________________________________________Bartku DJ na pewno cos wymyslisz
Kimi Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 myślę że nie, przy zap. krtani właśnie wystawia się na zimno , i czasami choroba zchodzi na dół na oskrzela jak w przypadku Adamusa[br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 19:58_________________________________________________zchodzi? z chodzi? schodzi? nie wiem jak schodzi chyba Mario dotarł ? Ale kiszka wyszła Do d*py
Rekomendowane odpowiedzi