Kimi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 ;( ale jaik ja sie wzruszylem az sobie lykne pieroga z tego wszytskiego Nu nu, do pierwszej gwiazdki nie jemy
Seba_LDZ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 zgadzam sie ja tylko pije teraz wode
Adrenalina Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja już po śniadanku i ide teraz pakowac prezenty 3majcie sie Mikołaje
Kimi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 a ja już po śniadanku i ide teraz pakowac prezenty 3majcie sie Mikołaje Miłego pakowania [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 10:35_________________________________________________ Ja też idę ogarnąć chałupkę :gwizdanie: Prezenty spakowane od wczoraj
Seba_LDZ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 no u mnie to samo takze Wszystkim milych i wesolych w rodzinnym gronie
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Bardzo chciałbym, aby każdy Dostał ode mnie życzenia, Lecz wybaczcie, moi drodzy - Trudne to jest do zrobienia;/ W sposób więc alternatywny Złoty środek zastosuję Złożę życzenia na forum, Ale się zaangażuję Choć ogólnie, wszystkim piszę Życzę Wam tego samego Świąt Wesołych i udanych Z serca mówię, ze szczerego Ważne, by odnaleźć sens, Zgłębić świąteczną istotę. Spojrzeć na małego Pana, Kadzidłem, mirrą i złotem, Przez Trzech Króli obdarzonym Potem połamać opłatek W prawdzie spojrzeć sobie w oczy, To najlepszy wzajem datek. Chociaż magia nie ta sama, Co w dziecinnych latach była Teraz można głębiej spojrzeć w Nowe Narodzenie Pana. Mógłbym pisać tak bez kresu, Jednak wolałbym żebyście Czuli szczerość moich życzeń, Prawdziwą i ciepłą iście. Niech Wam czwórki służą dobrze, A koniki galopują Niech kolędy domownicy Pod niebiosy wyśpiewują :> Wszystkiego Dobrego życzy Bartek
Gość SpongeBob Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Choinka,choinka przy stole wigilijnym rodzinka. Specjałów na stole wiele i dzwony biją w każdym kościele. Prezentów kupa i radości, to święto rodzinne, święto miłości. I żeby tak zawsze było i dobrze nam razem się żyło, bądźmy dla siebie mili w każdym dniu i w każdej chwili. Choinka, choinka, wypijmy za zdrowie kieliszek winka. Życzy Tomek
admin20 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 wesołych i wszystkiego dużo :laghing2:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 wesołych i wszystkiego dużo :laghing2: hehehe
Kimi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 wesołych i wszystkiego dużo :laghing2: hehehe Są cycki, jest Seba :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 wesołych i wszystkiego dużo :laghing2: hehehe Są cycki, jest Seba :polew: :polew: przyganial kociol garnkowi
Kimi Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 wesołych i wszystkiego dużo :laghing2: hehehe Są cycki, jest Seba :polew: :polew: przyganial kociol garnkowi [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 14:18_________________________________________________ [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 14:20_________________________________________________ Dobra, trzeba się szykować na Wigilię. Jeszcze raz Wesołych Świąt wszystkim, obyście pod choinką znaleźli to, o czym marzyliście cały rok Od razu uprzedzam: według ostatnich badań naukowców, pod standardową choinką stojącą w domu NIE MIEŚCI się A4 B8 Przykro mi
chriss Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ode mnie też Wesołych Świąt wszystkim i dla wszystkich [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 14:36_________________________________________________Dziś żołnierskie śle życzenia bez zbytniego pier..lenia , o choince i o śniegu i o Mikołaju w biegu. Byś miał portfel pełny kasy,byś miał zawsze w lipcu wczasy, przełożonych roztargnionych,by ci zawsze trzymał wentyl, by sie gęba stale śmiała,by cie stara nie wkur..ała, byś miał twardo zawsze w kroku ,tego życze w nowym roku, Amen.
Hugo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 pekne zaraz A tak ładnie prosiłem przez telefon , żbyś się nie przejadł :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2010 heheheh kurde latwo mowic ale nie no z umiarem teraz trzeba na pasterke isc
Hugo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 teraz trzeba na pasterke isc Teraz to się nazywa "Pasteryzacja" :polew:
kachnazgierz Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 my już po pasterce dziękujemy wszystkim za pikne smsy życzymy udanych dalszych Świąt i zajrzyjcie tu w przerwach między obżarstwem
Rekomendowane odpowiedzi