Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ponton jeszcze wyjdzie ze sie znamy Z widzenia bardzo możliwe.... :> Już jestem online - musiałem się przewietrzyć....spacer na świeżym powietrzy dobrze robi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ponton jeszcze wyjdzie ze sie znamy Z widzenia bardzo możliwe.... :> Już jestem online - musiałem się przewietrzyć....spacer na świeżym powietrzy dobrze robi.... Nie no, wiesz, u nas nie ma kar za bycie offline, jakby co, więc tłumaczyc się nie musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie no, wiesz, u nas nie ma kar za bycie offline, jakby co, więc tłumaczyc się nie musisz Jak to kary nie ma? A statystyki...>>??!! Znowu będę na szarym końcu... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 jakby co - to mam jeszcze kilka na stole, jeszcze ciepłe, wczoraj cykane ale wymagany jest retusz - koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie no, wiesz, u nas nie ma kar za bycie offline, jakby co, więc tłumaczyc się nie musisz Jak to kary nie ma? A statystyki...>>??!! Znowu będę na szarym końcu... ;( Teraz się tak to rozkręciło ostatnio, że faktycznie strach odejść od kompa, bo idziesz do WC zrobić siku, wraczasz, a tam trzy strony natrzaskane [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 18:57_________________________________________________ jakby co - to mam jeszcze kilka na stole, jeszcze ciepłe, wczoraj cykane ale wymagany jest retusz - koniecznie Kasia wrzucaj, chrzanić retusz... :slina: :slina: :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a jakie ma madzia :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlota1977 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Nie no, wiesz, u nas nie ma kar za bycie offline, jakby co, więc tłumaczyc się nie musisz Jak to kary nie ma? A statystyki...>>??!! Znowu będę na szarym końcu... ;( Teraz się tak to rozkręciło ostatnio, że faktycznie strach odejść od kompa, bo idziesz do WC zrobić siku, wraczasz, a tam trzy strony natrzaskane [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 18:57_________________________________________________ Butelke musisz sobie sprawić i przy kompie postawić, tylko wiesz yaką z większą szyjką :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja się chyba mocno postarzałem, wczoraj piłem i jeszcze mnie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 jakby co - to mam jeszcze kilka na stole, jeszcze ciepłe, wczoraj cykane ale wymagany jest retusz - koniecznie no to dajesz dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 a jakie ma madzia :naughty: :naughty: No wiesz.... eeee....... nie, lepiej nic więcej nie będe pisał :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 życzyłem sobie, żeby w nowym roku tak mi się chciało, jak mi się nie chce...nie podziałało, bo powinienem d*pę ruszyć po sprzęt na salę,ale raczej dzisiaj tego nie zrobię;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 życzyłem sobie, żeby w nowym roku tak mi się chciało, jak mi się nie chce...nie podziałało, bo powinienem d*pę ruszyć po sprzęt na salę,ale raczej dzisiaj tego nie zrobię;/ hyhyhy :Dno coz bywa Kasia dawaj zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No własnie, ja też czekam. :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Napalacie się, jak szczerbaty na suchary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Napalacie się, jak szczerbaty na suchary Cicho, Ty się nie znasz :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wszystkiego najepszego w nowym roku Czy jutro jest spocik noworoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kamil siemanko Jak tam sylwester? Jest spot, zapraszamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 no to macie tańcuchny na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 no to macie Oszszszsz w puuuuupkę jeeeżaa.... :slina: :slina: :slina: Także tego..... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 19:45_________________________________________________ Seba, zmieszczą się obie w banerze ? :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi