Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponton jeszcze wyjdzie ze sie znamy :polew:

Z widzenia bardzo możliwe.... :>

Już jestem online - musiałem się przewietrzyć....spacer na świeżym powietrzy dobrze robi.... :cool1:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ponton jeszcze wyjdzie ze sie znamy :polew:

Z widzenia bardzo możliwe.... :>

Już jestem online - musiałem się przewietrzyć....spacer na świeżym powietrzy dobrze robi.... :cool1:

Nie no, wiesz, u nas nie ma kar za bycie offline, jakby co, więc tłumaczyc się nie musisz :cool1:

Opublikowano

Nie no, wiesz, u nas nie ma kar za bycie offline, jakby co, więc tłumaczyc się nie musisz :cool1:

Jak to kary nie ma? A statystyki...>>??!! Znowu będę na szarym końcu... ;(

:wink4:

Opublikowano

:D

Teraz się tak to rozkręciło ostatnio, że faktycznie strach odejść od kompa, bo idziesz do WC zrobić siku, wraczasz, a tam trzy strony natrzaskane :D[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 18:57_________________________________________________

jakby co - to mam jeszcze kilka na stole, jeszcze ciepłe, wczoraj cykane :naughty: ale wymagany jest retusz - koniecznie :decayed:

Kasia wrzucaj, chrzanić retusz... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Opublikowano

:D

Teraz się tak to rozkręciło ostatnio, że faktycznie strach odejść od kompa, bo idziesz do WC zrobić siku, wraczasz, a tam trzy strony natrzaskane :D[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 18:57_________________________________________________

Butelke musisz sobie sprawić i przy kompie postawić, tylko wiesz yaką z większą szyjką :naughty: :naughty:

Opublikowano

:hi:

ja się chyba mocno postarzałem, wczoraj piłem i jeszcze mnie trzyma :embarrassed:

Opublikowano

jakby co - to mam jeszcze kilka na stole, jeszcze ciepłe, wczoraj cykane :naughty: ale wymagany jest retusz - koniecznie :decayed:

no to dajesz dajesz :D

Opublikowano

a jakie ma madzia :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

No wiesz.... eeee....... nie, lepiej nic więcej nie będe pisał :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

życzyłem sobie, żeby w nowym roku tak mi się chciało, jak mi się nie chce...nie podziałało, bo powinienem d*pę ruszyć po sprzęt na salę,ale raczej dzisiaj tego nie zrobię;/

Opublikowano

życzyłem sobie, żeby w nowym roku tak mi się chciało, jak mi się nie chce...nie podziałało, bo powinienem d*pę ruszyć po sprzęt na salę,ale raczej dzisiaj tego nie zrobię;/

hyhyhy :Dno coz bywa :D

Kasia dawaj zdjecia :D

Opublikowano

No własnie, ja też czekam. :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Napalacie się, jak szczerbaty na suchary :polew:

Opublikowano

Napalacie się, jak szczerbaty na suchary :polew:

Cicho, Ty się nie znasz :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Kamil siemanko :papa:

Jak tam sylwester? :naughty:

Jest spot, zapraszamy serdecznie :good:

Opublikowano

LOL :D

Opublikowano

no to macie :tongue4:

madzia.jpg

Oszszszsz w puuuuupkę jeeeżaa.... :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Także tego..... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 19:45_________________________________________________

Seba, zmieszczą się obie w banerze ? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: