DeeJay_Kill Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja już poleciałem;)Dobranoc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 PSTRYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 pieknie co za kultura az milo popatrzec PSTRYK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 No i się zaczeło ja już w robocie siedze i powiem wam ze po 5 minutach to już mi się strasznie nie chce Bym się chętnie zwolnił hehe :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Musisz grać w totolotka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 te trzy dni damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 czesc Basia [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 07:55_________________________________________________i Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no matka wczoraj stwierdziła że w tym roku wygrywa w lotka hehe :D:D Naszczęście czwartek wolny bo co do piątku to bardzo mocno wątpię w to żebym też miał wolny Ja to bym mógł być kurierem jeżdżącym audi lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 pffff :decayed: a ja mam piateczek wolny i w czwarteczek juz lece do zakopca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no cóż niektórzy to mają fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 zaloz firme bedziesz mial wolne kiedy chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 ja nie mam firmy ale tez wolne :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 hehhehe no widzisz potrafisz sie ustawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no własnie planuje otworzenie własnej działalności i prowadzenie gabinetu z masażem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no własnie planuje otworzenie własnej działalności i prowadzenie gabinetu z masażem nooo a jakies fajne masazystki beda ?? i znizka dla klubu ?? jesli tak to ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 masażystki mówisz:D:D:D miejmy nadzieje że z czasem będa jak narazie to niestety jestem tylko ja a zniżki to jasne że będą :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 zaloz firme bedziesz mial wolne kiedy chcesz czyli nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 zaloz firme bedziesz mial wolne kiedy chcesz czyli nigdy hahhaa no cos w tym jest nie ma co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 no jak się chce zarobić przy własnej firmie to raczej własnie nigdy sie nie ma wolnego no ale pracować dla siebie to zawsze dla siebie Moja kobieta ma fryzjerstwo, paznokcie, makijaże... i jak ma dobry dzień to zgarnia 500 zł i reszte tygodnia się opierdziela w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi