Adrenalina Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 na 29 jestem w lodzi juz zaklepalem No to pijemy za zdrowie pięknych pań, nie? :naughty: :naughty: :naughty: chętnie popatrzę jak się upodlicie bedziesz >??????????? jeszcze się waham
Magdalenah Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 na 29 jestem w lodzi juz zaklepalem No to pijemy za zdrowie pięknych pań, nie? :naughty: :naughty: :naughty: chętnie popatrzę jak się upodlicie bedziesz >??????????? jeszcze się waham Basia weź się nie wahaj ja póki co umykam do zajęć, pozdrawiam wszystkich również nieobecnych teraz. Wolny dzień trzeba wykorzystać.......
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 hyh jednak ludziom to dobrze
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/gigantyczny-karambol-na-a4-straz-rozcina-auta-sa-o,1,4096626,region-wiadomosc.html
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/gigantyczny-karambol-na-a4-straz-rozcina-auta-sa-o,1,4096626,region-wiadomosc.html damn !
rem1k Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 qrna... jakieś choróbsko mnie trzasnęło. naszczęście już po sylwestrze
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 qrna... jakieś choróbsko mnie trzasnęło. naszczęście już po sylwestrze hyh no to zdrowia
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 a bieda spac mi sie chce i poszedl bym do domku najchetniej
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 a bieda spac mi sie chce i poszedl bym do domku najchetniej Pocieszę Cię - nie jesteś sam. Ale podtrzymuje mnie świadomość tego, że jeszcze tylko jutro
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panowie nie ma co marudzić... jak komuś się chce spać to trzeba strzelić dobrą kawę. :> Wracamy do pracy...bo jak to mówił słynny polak "Czas ucieka - RS czeka..."
Seba_LDZ Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panowie nie ma co marudzić... jak komuś się chce spać to trzeba strzelić dobrą kawę. :> Wracamy do pracy...bo jak to mówił słynny polak "Czas ucieka - RS czeka..." hehehe dobre przyslowie dobre tyle ze ja kawy nie pijam ;P w zyciu wypilem moze z 10 kaw wlasnie sobie zrobilem z 3 lyzeczek sypana rakiet fjuel
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Panowie nie ma co marudzić... jak komuś się chce spać to trzeba strzelić dobrą kawę. :> Wracamy do pracy...bo jak to mówił słynny polak "Czas ucieka - RS czeka..." He he, dobre. Ale faktycznie - miło jest pomyśleć, że gdzieś tam teraz, po niemieckich, belgijskich, może holenderskich autostradach zapierdziela teraz moja przyszła eSa
Bartas Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kimi predzej stoi gdzies w karambolu w gliwicach
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kimi predzej stoi gdzies w karambolu w gliwicach Nie żartuj sobie teraz, to poważna sprawa, bo ona musi jeszcze w zdrowiu i szczęściu polatać parę lat po tych autobahnach
Panton Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kimi predzej stoi gdzies w karambolu w gliwicach
Kimi Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 <BeLpHeR>U faceta neuron ma bardzo prostą budowę. Wejście-->Przetwarzanie-->(TAK / NIE / CH.J MNIE TO INTERESUJE) U pań to jest bardziej skomplikowane: Wejście-->Przetwarzanie-->Oczekuj na sygnał z 50 innych neuronów--> (TAK / CHYBA TAK / MOŻLIWE / SAMA NIE WIEM / TY ZDECYDUJ / JAK CI SIĘ TO PODOBA / ALE NA PEWNO? / ZAPYTAM JOLKĘ / MOŻE I NIE / PEWNIE NIE / NIE, ALE W SUMIE TAK / CHYBA NIE / RACZEJ NIE / PRAWIE NA PEWNO NIE / NA PEWNO NIE / STANOWCZO NIE / CZY KTOŚ MNIE SŁUCHA?)
Rekomendowane odpowiedzi