kachnazgierz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no helllołłłłłł łodziaki-buraki ja od dziś zaczęłam spełniać swoje obietnice noworoczne: otóż o 9 byłam już na aerobiku w wodzie :kox: trzeba się troszkę rozruszać przed imprezką 29 :wink4:
Seba_LDZ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Pani Dyrektor szkoły wezwała rodziców Jasia: - Państwa syn notorycznie ściąga na wszystkich klasówkach. - Tak, bo on cierpi na zespół Torrenta.
Panton Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no helllołłłłłł łodziaki-buraki ja od dziś zaczęłam spełniać swoje obietnice noworoczne: otóż o 9 byłam już na aerobiku w wodzie :kox: trzeba się troszkę rozruszać przed imprezką 29 :wink4: to 29 będę wybory Miss A4? :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 no ladnie ladnie ja tez ide dzisiaj na silke pierwszy raz po przerwie
kachnazgierz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 no helllołłłłłł łodziaki-buraki ja od dziś zaczęłam spełniać swoje obietnice noworoczne: otóż o 9 byłam już na aerobiku w wodzie :kox: trzeba się troszkę rozruszać przed imprezką 29 :wink4: to 29 będę wybory Miss A4? :gwizdanie: nioooo i nie tylko, Mistera też
Panton Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 to by tłumaczyło.... ja tez ide dzisiaj na silke pierwszy raz po przerwie
Adrenalina Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 to się będzie działo Kimi to pewnie już pakuje, bo coś go nie widać
DeeJay_Kill Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ściema Słaby dzień...miały pozostać 4 przedmioty do zaliczenia, a zostaje 8... Tylko @#$% czemu ja do trzeciej siedziałem, zamiast to olać i pójść spać? ... Przynajmniej jedno do przodu.
Seba_LDZ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 nbo no ja to moge wystartowac za 100 lat w wyborach hyhyhyhy chyba na sumoke Bart sie nie martw zycie a to ze mogles isc spac to fakt
bartek1605 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 zawsze było lepiej iść wyspanym i z kwitami
Magdalenah Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 siemka [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 16:24_________________________________________________ A ja zacząłem studiować dokumentację ZF.... i już wiem, że do mojej skrzyni wchodzi 9l oleju... więc nie wiem jak Sopa chce zrobić dynamiczną wymianę mając 7l.... Może pomylił ją z Multi ? u mnie weszło tyle hehe
Kimi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wpadłem na moment przed zawinięciem na kwadrat i co widzę? Sama krytyka pod moim adresem Selena jest w pytkę misia a Wy się nie znacie, wydech to był żart, bo w życiu bym czegoś takiego nawet nie dotknął, o zakładaniu do auta nie wspoinając i generalnie jesteście fe
Magdalenah Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wpadłem na moment przed zawinięciem na kwadrat i co widzę? Sama krytyka pod moim adresem Selena jest w pytkę misia a Wy się nie znacie, wydech to był żart, bo w życiu bym czegoś takiego nawet nie dotknął, o zakładaniu do auta nie wspoinając i generalnie jesteście fe Kimi może zajrzyj do wątku kolegów z klubu pt. Top lasek , będzie większa szansa podpatrzeć co sie podoba
Kimi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wpadłem na moment przed zawinięciem na kwadrat i co widzę? Sama krytyka pod moim adresem Selena jest w pytkę misia a Wy się nie znacie, wydech to był żart, bo w życiu bym czegoś takiego nawet nie dotknął, o zakładaniu do auta nie wspoinając i generalnie jesteście fe Kimi może zajrzyj do wątku kolegów z klubu pt. Top lasek , będzie większa szansa podpatrzeć co sie podoba Iiii tam, oni idą na ilość, a nie na jakość
Magdalenah Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ja się ewakuuje do domku. Narka
Kimi Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Poza tym nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 16:53_________________________________________________ Dobra, to ja też zawijam na kwadrat
Gość SpongeBob Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke
chriss Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 witam:) w czwartek odbieram moja furke e no to w niedziele ocenimy
Rekomendowane odpowiedzi