kfiat_man Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 planuje się pokazać 30-go :> no chyba że wszyscy zapiją byłem parę razy w lipcu i sierpniu na spocie, potem zaczęło się studiowanie zaocznie w wawie i nie mam za bardzo jak na spoty przyjeżdżać a ja tez zaocznie i w warszawie i na spoty przyjeżdżam jak mam pojazd:) tylko ja pracuje w systemie zmianowym i zazwyczaj jak nie mam zjazdu to pracuje w niedziele...
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 znowu snieg tragedia a juz tak ladnie bylo
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 kfiat_man, a jak masz ochotę 29-go się zabawić, to zapraszamy :naughty:
kfiat_man Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 taniej z listwą to się nie da, bo na alledrogo są po 130, ale wysyłka 20zł, a na szrocie to nigdy nie wiadomo co się trafi, zaczepy lubią rdzewieć i listwa odpada (miałem tak jak kupiłem auto). z malowaniem to wiesz jak jest, pomalujesz i za 200 i za 400, ale kwestia, czy zrobią Ci to w kanciapie, czy w specjalnym pomieszczeniu i jak się do tego przyłożą. mam znajomka w pabianicach co dobrze robi. Co do zaproszenia to dziękuje, ale mam już imprezę z kumplami z pracy, co prawda od rana, ale nie podejrzewam co bym miał siłę dotrzeć na wieczór. a swoją drogą to jakieś wpisowe jest, impreza zamknięta czy jak?
Adrenalina Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 znowu snieg tragedia a juz tak ladnie bylo u nas leje od rana
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dobra, miłe Panie i mili Panowie Zawijam na kwadrat
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 :hi: Boże, w tym roku oprócz kimi-askia nikogo jeszcze nie widziałam nie mówiąc o "nowych" forumowiczach, jest ich trochę, Pontona tylko na fotkach, a skarbika i kfiat-man w ogóle jak chcesz mozmey sie spyknac na przytulaska
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 znowu snieg tragedia a juz tak ladnie bylo u nas leje od rana od jutra ma się znacząc znowu zima
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 znowu snieg tragedia a juz tak ladnie bylo u nas leje od rana od jutra ma się znacząc znowu zima :thumbdown: ale sanki woze nadal
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam a u nas pada już śnieg morze pojedzie się na narty na Bełchatów na Gore Kamieńsk
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 znowu snieg tragedia a juz tak ladnie bylo u nas leje od rana od jutra ma się znacząc znowu zima :thumbdown: ale sanki woze nadal :good: będzie szansa sie jeszcze poślizgać na spocie
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 znowu snieg tragedia a juz tak ladnie bylo u nas leje od rana od jutra ma się znacząc znowu zima :thumbdown: ale sanki woze nadal
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam a u nas pada już śnieg morze pojedzie się na narty na Bełchatów na Gore Kamieńsk może sie jeszcze w tym roku pojedzie ale śnieg musi sie postarać by było po czym śmigać
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam a u nas pada już śnieg morze pojedzie się na narty na Bełchatów na Gore Kamieńsk może sie jeszcze w tym roku pojedzie Ja tam jestem prawie co tydzień bo ma 20 km
klysek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam a u nas pada już śnieg morze pojedzie się na narty na Bełchatów na Gore Kamieńsk może sie jeszcze w tym roku pojedzie Ja tam jestem prawie co tydzień bo ma 20 km no ale w panoramie mowia ze w dubidzach to 30 metrowe zaspy sniegu jeszcze sa :polew: :polew:
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam a u nas pada już śnieg morze pojedzie się na narty na Bełchatów na Gore Kamieńsk może sie jeszcze w tym roku pojedzie Ja tam jestem prawie co tydzień bo ma 20 km e to gites masz ja miałem przyjemność być tam 3 razy chyba
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 oj snieg od jutra to zle dla mego auta on jak to powiedzieliscie na spocie lubi przyciagac metal:D
skrab Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 witam a u nas pada już śnieg morze pojedzie się na narty na Bełchatów na Gore Kamieńsk może sie jeszcze w tym roku pojedzie Ja tam jestem prawie co tydzień bo ma 20 km no ale w panoramie mowia ze w dubidzach to 30 metrowe zaspy sniegu jeszcze sa :polew: :polew: Bo panoramy nie oglądaj tylko wiadomości na pol-sacie :polew:nie miałeś aparatu słuchowego ha ha :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 20:18_________________________________________________ oj snieg od jutra to zle dla mego auta on jak to powiedzieliscie na spocie lubi przyciagac metal:D :polew:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 20:19_________________________________________________ witam a u nas pada już śnieg morze pojedzie się na narty na Bełchatów na Gore Kamieńsk może sie jeszcze w tym roku pojedzie Ja tam jestem prawie co tydzień bo ma 20 km To zapraszam i sie spotkamy :wink4: e to gites masz ja miałem przyjemność być tam 3 razy chyba
Rekomendowane odpowiedzi