Gość SpongeBob Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 ja pierdziele na chwile odszedlem szok po prostu co sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jeden miś w domu drugi w pracy i kto ma lepiej? :papa: :papa: :papa: :papa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kimi ale tylne trzeba jednoczesnie wkreca Taaak, ale teraz było o przednich :shocked: Tak to jest, jak się równoczesnie gada o dziesięciu rzeczach i człowiek nie nadąża z odpisywaniem Uwaga - podczas pisania wysłano 2 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Nie no, kur..., to już nawet smieszne nie jest Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat_man Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 pamiętam jak kiedyś na forum narzekaliście, że w innym dziale (mieście) mają tyle i tyle stron postów, a w łodzi tak mało. teraz jak tyle osób pisze to też niedobrze nie idzie dogodzić wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 pamiętam jak kiedyś na forum narzekaliście, że w innym dziale (mieście) mają tyle i tyle stron postów, a w łodzi tak mało. teraz jak tyle osób pisze to też niedobrze nie idzie dogodzić wszystkim Polakowi nie dogodzisz :polew: :polew: BTW, ja nigdy nie narzekałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 e tam teraz jest fajnie, duża dezorientacja jakbyś coś brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 shotboxa trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 damn 4 strony :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 shotboxa trzeba a na spocie po kiepsztongu i wio na chate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 damn 4 strony :wallbash: Ogarniesz, spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no i jeszcze Fela :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat_man Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no dezorientacja, to naprawdę jest może by wprowadzić jakieś limity albo co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 jeden miś w domu drugi w pracy i kto ma lepiej? :papa: :papa: :papa: :papa: :hi: dobranoc Kasiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no dezorientacja, to naprawdę jest może by wprowadzić jakieś limity albo co Może jeszcze opodatkujesz? :naughty: Nie baw się w politykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z przodu to dwa klucze i wchodzi jak kut...s w masło ja z tyłu kluczem od szlifierki wkręcałem nie było problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Bartas no to wpadłeś na używaniu forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dobra, ja też zawijam, bo chociaż raz chciałbym iść spać przed północą, takie moje marzenie Zresztą, jestem starszy o rok, a starzy ludzie powinni duzo odpoczywać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z przodu to dwa klucze i wchodzi jak kut...s w masło ja z tyłu kluczem od szlifierki wkręcałem nie było problemu u mnie by nie poszło tak łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat_man Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no dezorientacja, to naprawdę jest może by wprowadzić jakieś limity albo co Może jeszcze opodatkujesz? :naughty: Nie baw się w politykę a jak, podatek od posta 7% liter zamieniamy w choćby w 1 grosz od litery, niektórzy by stracili wyplate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dobra, ja też zawijam, bo chociaż raz chciałbym iść spać przed północą, takie moje marzenie Zresztą, jestem starszy o rok, a starzy ludzie powinni duzo odpoczywać :polew: a Ty to mnie nei odpowiedziales na pw z wczoraj kolezko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi