Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 10 najaktywniejszych użytkowników w dniu dzisiejszymKimi 69 Kowi87 68 Pucek 53 miron78 47 andy_sky 47 A-rek 46 slepy 42 robert. 42 Arturoo 37 Cuber 3 Najważniejsze, to zakończyc dzień z przytupem Na razie piękne Panie i Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 trza bylo podjechac zawsze fajnie sie u mnie pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Uwaga - podczas czytania wysłano 6 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? nie ogarniam... dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kurde, Seba, fakt Zapomniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z przodu to dwa klucze i wchodzi jak kut...s w masło ja z tyłu kluczem od szlifierki wkręcałem nie było problemu u mnie by nie poszło tak łatwo najgorzej jest ruszyć ale potem już gładko idzie Nie da rady coś napisać :wallbash: [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:27_________________________________________________ Dobra, ja też zawijam, bo chociaż raz chciałbym iść spać przed północą, takie moje marzenie Zresztą, jestem starszy o rok, a starzy ludzie powinni duzo odpoczywać :polew: :polew: to ja powinienem już dawno spać :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba_LDZ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no i co Kimi ?? becki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no i co Kimi ?? becki ??? Zara, kurna :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 a u mnie to się źle robiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat_man Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 dobranoc Pany, uderzyć w kimono trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z przodu to dwa klucze i wchodzi jak kut...s w masło ja z tyłu kluczem od szlifierki wkręcałem nie było problemu u mnie by nie poszło tak łatwo najgorzej jest ruszyć ale potem już gładko idzie no, no ale najgorsze jest to, że mi austenit wydzielił się na tarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 z przodu to dwa klucze i wchodzi jak kut...s w masło ja z tyłu kluczem od szlifierki wkręcałem nie było problemu u mnie by nie poszło tak łatwo najgorzej jest ruszyć ale potem już gładko idzie no, no ale najgorsze jest to, że mi austenit wydzielił się na tarczy bo tarcze pewnie przegrzewałeś [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:39_________________________________________________Ja też przerabiałem w tym roku wymianę hamulców ale chyba nawet rozmawialiśmy w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 pewnie, chyba, napewno [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:41_________________________________________________dotarłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 dobra lece sie uczyc w weekend egzaminy Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 pewnie, chyba, napewno [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:41_________________________________________________dotarłeś ta [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:45_________________________________________________ale mnie to wk..wiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Dobra, teraz to już naprawdę spadam Daliśmy czadu dzisiaj Do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 no dezorientacja, to naprawdę jest może by wprowadzić jakieś limity albo co kartki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 to jeszcze końcówki drążków na mnie czekają :doh1:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:47_________________________________________________o, a przy okazji pogonie klocki do A6 ośki `05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panton Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 to jeszcze końcówki drążków na mnie czekają :doh1:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:47_________________________________________________o, a przy okazji pogonie klocki do A6 ośki `05 ale jak skończysz to furka będzie - mucha nie siada komar nie kuca :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 to jeszcze końcówki drążków na mnie czekają :doh1:[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:47_________________________________________________o, a przy okazji pogonie klocki do A6 ośki `05 u mnie tuleje tylnej belki na wiosne będę chciał to jakoś sam ogarnąć [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:51_________________________________________________Mario może ściągacz zmontuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1605 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 ehh, mocno zaniedbana jest ostatnio tylko rzeczy na bieżąco wymieniam[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 23:53_________________________________________________mam oferte na ręczny hydrauliczny wciskacz/wyciskacz do łożysk tulei, jakbyś chciał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi