skrab Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Mo jeszcze nie widzę Pantona tego znachora
Seba_LDZ Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 moze na 18sie umowimy ?? [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 21:26_________________________________________________aaa no i jak dobrze pojdzie to bede mial takie ladne obudowy jak ma Mario :naughty: [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 21:27_________________________________________________dobra lece po browary rary rary rary czary mary :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 dziwnie rozkminiacie - w ogóle przyjeżdżamy autami, czy od razu bez balastu?
MarianekZg Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 siema dolecialem ide do garazu fureksa odprowadzic i pojakies chmiello piwello zeby bylo co pykac jak wroce jutro bede ale tylko do 22ej :/ zapomnialem o pewnym wydarzeniu ktore ma miejsce jutro :/ no ale dobre i to ze da sie pogodzic chociaz na troche Seba, chyba sobie żartujesz, aaaa rozumiem, to miał być taki piątkowy żarcik ?
Kimi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jestem, czekajta, tylko ogarnę to, co było od 17
Seba_LDZ Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 siema dolecialem ide do garazu fureksa odprowadzic i pojakies chmiello piwello zeby bylo co pykac jak wroce jutro bede ale tylko do 22ej :/ zapomnialem o pewnym wydarzeniu ktore ma miejsce jutro :/ no ale dobre i to ze da sie pogodzic chociaz na troche Seba, chyba sobie żartujesz, aaaa rozumiem, to miał być taki piątkowy żarcik ? niestety mowie powaznie :/ no ale spokojnie zdazymy sie napic i pogadac
Gość SpongeBob Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 niestety nie wejde na irca bo mam chroma na drugim kompie i juz mi sie nie chce zmieniac:)
Kimi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ja bym proponoał klubowe stroje [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 22:13_________________________________________________To w odniesieniu do tego, co zakładamy jutro
Kimi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 ja sie powoli zawijam Oj tam, siedź, źle Ci?
Rekomendowane odpowiedzi