FeLIcitas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 misiek mi eska napisal ze nie wchodzi na forum bo sie wstydziocha ;d
Seba_LDZ Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2011 heh przeca nic sie nie stalo wszyscy sie dobrze bawili i tyle :>
FeLIcitas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wysiadaj z tej fury bo cie zabijemy hahahahhahahaha
FeLIcitas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 zes kufa kolegow naslal co do fury sie wciskali to tak masz
Gość SpongeBob Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 spoko Seba ja tez nie wiem o co chodzi :>
FeLIcitas Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 tylko wtajemniczeni :polew: choc nie wiem czy pamietaja
Kimi Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Aloha ewryciało tylko wtajemniczeni :polew: choc nie wiem czy pamietaja :polew: Koleś pomylił auta i nie chciał wysiąść po dobroci, to go wyciągnęliśmy
sebastian_marat Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Fotki wrzucę później wróciliśmy trochę wcześniej niż napisałem Misiek nas z Tomkiem trochę wytargał jak go z kibla wyciągaliśmy :polew:
Kimi Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Fotki wrzucę później wróciliśmy trochę wcześniej niż napisałem Misiek nas z Tomkiem trochę wytargał jak go z kibla wyciągaliśmy :polew: :polew: :polew:
klysek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 ja wiem o co chodzi z tym zabijaniem [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:52_________________________________________________ Fotki wrzucę później wróciliśmy trochę wcześniej niż napisałem Misiek nas z Tomkiem trochę wytargał jak go z kibla wyciągaliśmy :polew: no do szczuplaczkow nie nalezy a my takie chuchra :polew:
Kimi Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 ja wiem o co chodzi z tym zabijaniem [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:52_________________________________________________ Fotki wrzucę później wróciliśmy trochę wcześniej niż napisałem Misiek nas z Tomkiem trochę wytargał jak go z kibla wyciągaliśmy :polew: no do szczuplaczkow nie nalezy a my takie chuchra :polew: Kłysiu, a z tej palarni to z kim ja go wyciągałem? Z Tobą i z kimś jeszcze? :mysli:
klysek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 ja wiem o co chodzi z tym zabijaniem [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:52_________________________________________________ Fotki wrzucę później wróciliśmy trochę wcześniej niż napisałem Misiek nas z Tomkiem trochę wytargał jak go z kibla wyciągaliśmy :polew: no do szczuplaczkow nie nalezy a my takie chuchra :polew: Kłysiu, a z tej palarni to z kim ja go wyciągałem? Z Tobą i z kimś jeszcze? :mysli: i Chrissssem
sebastian_marat Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 ja wiem o co chodzi z tym zabijaniem [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:52_________________________________________________ Fotki wrzucę później wróciliśmy trochę wcześniej niż napisałem Misiek nas z Tomkiem trochę wytargał jak go z kibla wyciągaliśmy :polew: no do szczuplaczkow nie nalezy a my takie chuchra :polew: E tam, bicepsy wyrobione bo wspomagania niema [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:56_________________________________________________a co później się stało z Miśkami? ktoś ich odholował?
klysek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 ja wiem o co chodzi z tym zabijaniem [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:52_________________________________________________ Fotki wrzucę później wróciliśmy trochę wcześniej niż napisałem Misiek nas z Tomkiem trochę wytargał jak go z kibla wyciągaliśmy :polew: no do szczuplaczkow nie nalezy a my takie chuchra :polew: E tam, bicepsy wyrobione bo wspomagania niema [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 13:56_________________________________________________a co później się stało z Miśkami? ktoś ich odholował? tak kolega po nich zajechal dylizansem
chriss Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 wysiadaj z tej fury bo cie zabijemy hahahahhahahaha no aż sam byłem potem w szoku
Rekomendowane odpowiedzi