admin20 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 piąte a to czemu prowadzisz samochód nie masz upawnień [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 00:04_________________________________________________ja to chyba jakiś niedowidzący jestem chodzi wam o piąte urodziny a 4 klubu?
sebastian_marat Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 piąte a to czemu prowadzisz samochód nie masz upawnień zdałem za jajka
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 piąte a to czemu prowadzisz samochód nie masz upawnień [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 00:04_________________________________________________ja to chyba jakiś niedowidzący jestem chodzi wam o piąte urodziny a 4 klubu? :oklaski: :oklaski: :oklaski:
Seba_LDZ Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 pozdro pozdro [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 00:12_________________________________________________no to ja tez lece pozdro pozdro
kachnazgierz Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 heeellllooołłłł pijoki, zboczki, audiomaniacy i reszta bandy ciężki dzionek się szykuje, zaczniemy od przyjemniejszego: aqua aerobik, a potem to już jeżdżenie po Zgierzu, z mamą do lekarza, zapłacić OC, przegląd, i na końcu zebranie Adasia w szkole :evil:
Kimi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Uoooo, nieźle No to miłego dnia Lecę do roboty
kanu Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 zaspanym i tym co jeszcze śpią (farciarzom) :>
Rekomendowane odpowiedzi