chriss Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 mam fajny plyn do mycia jakas nano technologia ktory z reszta wygralem tutaj jeszcze nei testowalem mogłeś dac na wypróbowanie
bartek1605 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 ciotka z Ameryki przyjechała do kogo???? :> no jak do kogo, do mnie a teraz wyskakuj z prezentów
zlota1977 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Kimi jak zwykle losi brak a renifery maja sie dobrze tylko jak przyjechalam to sie do lasu pochowaly
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Kimi jak zwykle losi brak a renifery maja sie dobrze tylko jak przyjechalam to sie do lasu pochowaly Tam żyją łosie Nie widziałem na Baltice reniferu :no:
zlota1977 Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 bo Baltica doplywa tylko do wybrzeza, jak wejdziesz wglab ladu to zobaczysz
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 bo Baltica doplywa tylko do wybrzeza, jak wejdziesz wglab ladu to zobaczysz Ale łosie na Baltice są
MarianekZg Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 klysiu jak tam zakupiki udały się :naughty:
Zalotka_LDZ Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 nic nie kupiliśmy nic mi się nie podobało
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 nic nie kupiliśmy nic mi się nie podobało Ale to miał być prezent dla Twojej mamy, o ile dobrze kojarzę, a nie dla Ciebie :polew: :polew:
Zalotka_LDZ Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 nic nie kupiliśmy nic mi się nie podobało Ale to miał być prezent dla Twojej mamy, o ile dobrze kojarzę, a nie dla Ciebie no oczywiście że tak :> źle się wyraziłam nic nie spełniało wymaganych kryteriów :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 wiosna przyjdzie beda zmiany bedziemy rezac codziennie
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 wiosna przyjdzie beda zmiany bedziemy rezac codziennie Kurde, żeby tylko z tą moją pracą wypaliło wszystko ładnie, to będziemy mieli piękny warsztat do dyspozycji No chyba, że Jaro będzie robił problemy, ale jak będę ładnie pracował, to pewnie da radę :kox: [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 22:05_________________________________________________ :naughty:
lukasera Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Panowie i Panie proszę o pomoc, jeśli jeszcze nie postanowiliście komu przekażecie swoje 1%, to proszę o pomoc. Jest to bliska mi rodzina wiec staram się również im pomóc. Alex najbardziej lubi jeździć w Uploaded with ImageShack.us
Kimi Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Tyle potrzebujących, a tak mało możliwości człowiek ma ;( Ehh.... Dobra, zawijam do wyrka, jutro do roboty Miłej nocki
MarianekZg Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Wstaliśmy, wstaliśmy ale zaspaliśmy ;( ;( [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 07:11_________________________________________________Kasi nowa komóra czyt. padlina nie zadryndała rano :polew: ewentualnie jak ktoś nie umie a chce zrobić samemu........................... :confused4: [br]Dopisany: 08 Luty 2011, 07:12_________________________________________________ wiosna przyjdzie beda zmiany bedziemy rezac codziennie Kurde, żeby tylko z tą moją pracą wypaliło wszystko ładnie, to będziemy mieli piękny warsztat do dyspozycji No chyba, że Jaro będzie robił problemy, ale jak będę ładnie pracował, to pewnie da radę :kox: [br]Dopisany: 07 Luty 2011, 22:05_________________________________________________ :naughty: Kimi powiem ci, że miło by było :naughty:
Kimi Opublikowano 8 Lutego 2011 Opublikowano 8 Lutego 2011 Aloha ewryciało Ja też zaspałem Mario, będę się starał to zorganizować :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi