MarianekZg Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Siemka z ranka :hi: Adaś chory i musi bidula jeździć dziś ze mną w pracy eeehhhh te k**ewskie choroby, przeziębienia i inne zjebane zarazy :wallbash: :evil:
Kimi Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Siemanko z rana Wtorek. Zostały cztery dni do weekendu :wallbash: :wallbash: Mario, pozdrowienia dla Adasia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia od całej naszej trójki, Nikola tez chora i siedzą obie lalki w domu (mamusia i córusia)
MarianekZg Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Siemanko z rana Wtorek. Zostały cztery dni do weekendu :wallbash: :wallbash: Mario, pozdrowienia dla Adasia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia od całej naszej trójki, Nikola tez chora i siedzą obie lalki w domu (mamusia i córusia) Dzięki Kimi :> :> :> tzn Adaś dziękuje :hi: Mi chyba ten tydzień walnie szybkawo - wczoraj było wolne, dziś i jutro praca a czwartek i piątek szkolonko w Kole :naughty:
Seba_LDZ Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 Siemanko z rana Wtorek. Zostały cztery dni do weekendu :wallbash: :wallbash: Mario, pozdrowienia dla Adasia i życzenia szybkiego powrotu do zdrowia od całej naszej trójki, Nikola tez chora i siedzą obie lalki w domu (mamusia i córusia) Dzięki Kimi :> :> :> tzn Adaś dziękuje :hi: Mi chyba ten tydzień walnie szybkawo - wczoraj było wolne, dziś i jutro praca a czwartek i piątek szkolonko w Kole :naughty: :hi: :hi: takiemu to dobrze kurde ja tez zdycham od wczoraj na antybiotyku :/
Kimi Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 czwartek i piątek szkolonko w Kole Aha, czyli znowu nie będzie Cię na spocie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
MarianekZg Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 czwartek i piątek szkolonko w Kole Aha, czyli znowu nie będzie Cię na spocie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: No jak nie jak TAK :good: szkolonko tylko czwartek i piątek - w sobotę już jestem w domku.[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 08:16_________________________________________________Seba ty nie antybiotyki tylko :drunk: :drunk: - najlepsze lekarstwo na "wszystko" :polew: [br]Dopisany: 15 Luty 2011, 08:17_________________________________________________Dobra Spadam popracować Siemka z ranka :hi: Adaś chory i musi bidula jeździć dziś ze mną w pracy eeehhhh te k**ewskie choroby, przeziębienia i inne zjebane zarazy :wallbash: :evil: Udało się załatwić Madzia zostaje z Adasiem w domu - nie muszę go targać ze sobą :good:
Kimi Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Dobra ja lecę, ale się kurde zasiedziałem, znowu się spóźnię Miłego dzionka
DeeJay_Kill Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 To ja się też witam i spadam do swojej roboty:)
Seba_LDZ Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Opublikowano 15 Lutego 2011 narazie jedna nie od nikogo wiecej
chriss Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 witam wszystkich o nowe kandydatki juz sie zgłaszają
MarianekZg Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 siemka po pracuni :wink4: jak tam szanowne zdrówko LDZ Bandytów ????
Kimi Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Siema siema Fajny wątek się zrobił: same powitania, "lecę do pracy" i pożegnania
MarianekZg Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 Siema siema Fajny wątek się zrobił: same powitania, "lecę do pracy" i pożegnania hehehe faktycznie coś w tym jest :mysli: no i jeszcze wybory Miss Baner :naughty:
bartek1605 Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 lista podpisana, można iść dalej :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi