Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to chyba liczymy na chriss'a...

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde nie dobrze a Ty Bartek1605 jak z vagiem zabierzesz moze ?? ?? :)

i rozumiem ze wszyscy na 18 beda :)

Opublikowano

kurde nie dobrze a Ty Bartek1605 jak z vagiem zabierzesz moze ?? ?? :)

i rozumiem ze wszyscy na 18 beda :)

Ja będę, potwierdzam :cool1:

Opublikowano

no spoxik :) potrzebujemy tylko vaga kurde :/

ja lapka mam ale nie mam baterii zostala w warszawie kuwa mac :/

moze mi ktos zgrac vaga na cd ??? ja sobie postawie u siebie i bede mial w razie co :)

Opublikowano

Dobra, ja się na razie wyłączam, do zobaczenia o 18 pod REAL-em :papa:

Opublikowano

i d*pa Audik nie kreci :disgust:

Opublikowano

Siemka Panowie :) Nie wybiera się ktoś z Was w okolice śląska bądź małopolski w najbliższym czasie ?

Opublikowano

Przepraszam że się na regionalnym nie przedstawiłem.W sumie zacząłem od tyłu bo na spocika pojechałem a nie popisałem najpierw tutaj :D

Opublikowano

MARIO szykuj na jutro kontakt z moto-marketem :decayed: bo dzisiaj nie dotarlem do was typy moje :kox: bo bateria zakonczyla kariere na 100% :disgust: ;( :confused4:

Opublikowano

i pupa Audik nie kreci :disgust:

Następnym razem Cię zabieram bez dyskusji... nie będziemy kombinowali bo ja się jeszcze przed 19 wyrobiłem... :)

Gość SpongeBob
Opublikowano

Łukasz a mnie tez zabierzesz :)[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 20:36_________________________________________________Łódź ul. mjr Jana Piwnika Ponurego :D[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 20:36_________________________________________________Cgriss nie mam wtedy zjazdu :) wiec bede napewno

Opublikowano

Przepraszam że się na regionalnym nie przedstawiłem.W sumie zacząłem od tyłu bo na spocika pojechałem a nie popisałem najpierw tutaj :D

Spoko :wink4: jest gitez majonez :good: ogarnijcie z Sebą te naklejeczki :naughty: :naughty:

Opublikowano

Łukasz a mnie tez zabierzesz :)

nie widzę problemu... :wink4:

Gość SpongeBob
Opublikowano

Łukasz a mnie tez zabierzesz :)

nie widzę problemu... :wink4:

nie no siostra pande daje :) [br]Dopisany: 27 Luty 2011, 20:47_________________________________________________jeszcze jedn zlot chyba panda a pozniej juz autko wroci w me rece

Opublikowano

Spoko :wink4: jest gitez majonez :good: ogarnijcie z Sebą te naklejeczki :naughty: :naughty:

jakie naklejeczki :chytry:
Gość SpongeBob
Opublikowano

ja sie rozejrze za tymi naklejkami :) ale widzicie miejce na grila nam zrobilem brame otworzylem pierwszorzędnie[br]Dopisany: 27 Luty 2011, 20:53_________________________________________________

audi.jpg

ale moja chyba byla w lepszym stanie :D

Opublikowano

jakie naklejeczki :chytry:

kolega wito505 mówił, że ma możliwości drukowania naklejek na ploterze - Seba podeśle mu wzór i zobaczymy (naklejeczki klubowe :naughty: :naughty: )

Opublikowano

doleciał :wink4: ale zmarzłem :kwasny:

Opublikowano

wszystkiemu winny wiatr :kwasny: