Panton Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 http://postimage.org/gallery/2zx6n8i14/ :> :good:
MarianekZg Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Witka dla wszystkich :hi: http://postimage.org/gallery/2zx6n8i14/ :decayed:
Kimi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 http://postimage.org/gallery/2zx6n8i14/ Siemanko Środa, już coraz bliżej :naughty:
Kimi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Czas do roboty Miłego dnia [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 07:56_________________________________________________ rkwon, dzisiaj już 9-ty, zdejmij tę gejownię z banerka
Bartas Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dolaczylem do szanownego grona opukanych pan sie zapatrzyl i skrecajac wjechal we mnie ;] straty male zdjec nie bedzie -zdezak -blotnik -porysowane drzwi :]
Seba_LDZ Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 dolaczylem do szanownego grona opukanych pan sie zapatrzyl i skrecajac wjechal we mnie ;] straty male zdjec nie bedzie -zdezak -blotnik -porysowane drzwi :] ehhh k**wa sie zapatrzyl gamon
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 a mnie sie irc popsul i sie nie chce wlaczyc ale juz cos kombinuje
Panda z Teksasu Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dolaczylem do szanownego grona opukanych pan sie zapatrzyl i skrecajac wjechal we mnie ;] straty male zdjec nie bedzie -zdezak -blotnik -porysowane drzwi :] Jak Ty spokojnie o tym mówisz:D
Panton Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dolaczylem do szanownego grona opukanych pan sie zapatrzyl i skrecajac wjechal we mnie ;] straty male zdjec nie bedzie -zdezak -blotnik -porysowane drzwi :] teraz będzie wysyp takich zakochany wiosennie z oczami w d*p.... zamiast w głowie
bartek1605 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 to jeszcze chyba Pankracy nie jest przerysowany
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 przepraszam ja tam sie nie patyszkuje ja auta nie rysuje sobie tylko odrazu jade po calosci
Panton Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 to jeszcze chyba Pankracy nie jest przerysowany nom staram się uważać (szczególnie na debili co się na oglądali Kubicy i później myślą, że są na torze swoim 90 konnym bolidem ) i po mieście nie cisnę..... ale jakby (odpukać w niemalowane) jakaś pała chociaż mnie zaczepiła to nic bym nie spisywał tylko zabił na miejscu
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Ściema;) Panton - mam 2 wirtualne maszyny;D Na jednej xp, na drugiej 2k3 server i już ściągam exchange'a;] Jak się ściągnie, to poproszę o pomoc w ustawieniu na tym serwera poczty;)
Panton Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Ściema;) Panton - mam 2 wirtualne maszyny;D Na jednej xp, na drugiej 2k3 server i już ściągam exchange'a;] Jak się ściągnie, to poproszę o pomoc w ustawieniu na tym serwera poczty;) spoko a masz tam dostęp do IRCa? bo byś się wbił to byłoby łatwiej i szybciej dogadać co i jak... :gwizdanie:
DeeJay_Kill Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 nie, ale zaraz ściągnę coś[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 11:11_________________________________________________mam;)
zlota1977 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 http://postimage.org/gallery/2zx6n8i14/ urocze miejsce... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dzień dobry :>[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 12:20_________________________________________________ dolaczylem do szanownego grona opukanych pan sie zapatrzyl i skrecajac wjechal we mnie ;] straty male zdjec nie bedzie -zdezak -blotnik -porysowane drzwi :] biedactwo
chriss Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Do o banerek wrócił do normalności :oklaski: dolaczylem do szanownego grona opukanych pan sie zapatrzyl i skrecajac wjechal we mnie ;] straty male zdjec nie bedzie teraz będzie wysyp takich zakochany wiosennie z oczami w d*p.... zamiast w głowie zgadza się ostatnio pogoda sprzyja takim niedzielnym kierowcom
Rekomendowane odpowiedzi