bartek1605 Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Misiek przydybany dzisiaj na Kolumny :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 taki dzien kazdy siedzi i na godzine patrzy
sebastian_marat Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 no ja też patrze bo jadą do mnie klienci po Audice
Panton Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 no ja też patrze bo jadą do mnie klienci po Audice może ja podjadę i będę robił za naganiacza...
sebastian_marat Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 no ja też patrze bo jadą do mnie klienci po Audice może ja podjadę i będę robił za naganiacza... wpadaj
FeLIcitas Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Fachowcy z Ukrainy przyjechali na gospodarstwo do Irlandii wymalować facetowi dom. Jako że byli z Ukrainy mieli w zwyczaju przed robotą chlapnąć ze dwie sety, ale niestety nie mieli za co. Sprzedali więc farbę, kupili flaszkę, drugą, trzecią. i w końcu przepili wszystko. Po jakimś czasie fachowcy widząc że zbliża się właściciel domu, szybko resztką farby wysmarowali koniowi mordę. Właściciel się pyta: - dlaczego nic nie jest pomalowane -bo koń wypił całą farbę! Właściciel bez zastanowienia wyciąga spluwę i strzela koniowi w łeb -dlaczego od razu tak brutalnie? pytają fachowcy ze zdumieniem - a na co mi taki koń. Ostatnio jak byli tu murarze z Polski to 10 worków cementu wpierdolił :polew: :polew:
chriss Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 około 13:30 na Mickiewicza rem1k przyłapany w swoim bolidzie
sebastian_marat Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Panowie poszła do żyda :polew: :polew: możecie jej szukać w siemianowicach śląskich
chriss Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 siema Panowie poszła do żyda :polew: :polew: możecie jej szukać w siemianowicach śląskich to co teraz B8
Rekomendowane odpowiedzi