Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pewnie masz racje. ale ja gorzalki nie moge wiec nie przekonam sie ;)

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A teraz mały skrót z dzisiejszej wizyty na Poznań Motor Show:

100_8325.jpg100_8327.jpg100_8328.jpg

100_8331.jpg100_8354.jpg100_8400.jpg

100_8414.jpg100_8422.jpg100_8339.jpg

100_8448.jpg100_8449.jpg100_8444.jpg

100_8464.jpg100_8474.jpg100_8486.jpg

100_8436.jpg

A teraz najlepsze, czyli - jak poznańscy drogowcy zawstydzili łódzkich drogowców (zdjęcie zrobione na drodze wylotowej z centrum Poznania na A2):

20032011_002.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dają rady chłopaki :polew:

Opublikowano
:D
Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

frugodh, a tak zupełnie z innej beczki - ta firemka, co Ci robiła stronkę http://www.renowacjaskory.com.pl/ , to jacyś Twoi znajomi?

Bo ta stronka to leeeeeeko dziurawa jest (np. podatna na atak znany jako Local File Include), pewnie jakbym pogrzebał dłużej niż 15 sekund, to bym jeszcze coś znalazł :gwizdanie:

Nie to, żebym coś sugerował, ale wiesz, takie błędy nie powinny zdarzać się programistom PHP w XXI wieku :tongue4: :tongue4: :tongue4:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 23:27_________________________________________________

Oooooo, Seba ożył :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 23:28_________________________________________________

Seba, wiesz, jakie foki mam na zdjęciach z Poznania? :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

KIMI nie wiem co Ty do mnie mówisz:P Nie znam się zupełnie na takich sprawach, co do pytania to tak robił mi kolega

Opublikowano

KIMI nie wiem co Ty do mnie mówisz:P Nie znam się zupełnie na takich sprawach, co do pytania to tak robił mi kolega

Hmmm, no cóż, to Kolega od stronek będzie musiał jeszcze poćwiczyć swoje kung-fu :D

Przy najbliższej okazji daj mu znać, żeby lepiej filtrował parametry z GET-a, a najlepiej niech zrobi tablicę dopuszczalnych wartości, a na inne ustawił automatycznego redirecta na index.php. Jakby nie wiedział o co kaman, to daj znać na PW, to mu wyjaśnię dokładnie :decayed:

A, i niech wyłączy raportowanie błędów na stronie :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

żyjesz..... :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

:pociesz:

Opublikowano

Taaa, ale chyba padł z powrotem :D

Starczyło mu sił tylko na jednego posta :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Nom stronka jest do poprawienia bez żadnej dyskusji.... bo później jakis gimnazjalista ją odstrzeli i będzie news, że został dokonany wielki atak hakerów z Chin... :)

Opublikowano

Nom stronka jest do poprawienia bez żadnej dyskusji.... bo później jakis gimnazjalista ją odstrzeli i będzie news, że został dokonany wielki atak hakerów z Chin... :)

No no :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

wtedy przynajmniej wiadomo, gdzie szukać tych "hakerów" :tongue4:

Opublikowano

wtedy przynajmniej wiadomo, gdzie szukać tych "hakerów" :tongue4:

U mnie na twardym dysku w folderze /hacked ? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Swego czasu troszkę się "testowało" stronki :D :D :D

Opublikowano

a zdycham dzisiaj troche :) widzialem fotki Kimi sa :good: lachony jak sie patrzy :D [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 00:13_________________________________________________co do strony z renowacja skor to ja powstrzymam sie od komentarza :P :gwizdanie:

Opublikowano

a zdycham dzisiaj troche :) widzialem fotki Kimi sa :good: lachony jak sie patrzy :D

A to nie wszystkie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Seba, powiem Ci tylko jedno - na stoisku Mansory, przez 10 minut cykałem foty hostessie (tej blondynie), zanim się pokapowałem, że laska siedzi w Aston Martinie, czujesz? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kimi..... :polew:

Opublikowano

jak byliśmy na Bemowie na Geko Cup, to interesowaliśmy się pozornie jakimiś tam nawigacjami, ale to tylko z uwagi na koleżanki, które ów produkt reklamowały :decayed: