Szamek Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 siemasz, może ktoś od Was jedzie do BT i ma dwa wolne miejsca oraz ochotę zabrać mnie z kumplem? auto swoje mam u mechanika, miało być na dzisiaj lecz nie jest, mówi że na jutro, ale jak zobaczyłem gdzie jest z robotą to uważam iż nie jest to realne oczywiście do łodzi bym dojechał jakoś...
MarianekZg Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Siemanko z wieczorka, no i co jak wszyscy to wszyscy - Mario również :kwasny: :wallbash: :wallbash: najgorsze jest to, ze nikt mi tego nie zrobił tylko ja sam :smutas: :strzal: :facepalm: ;( ;( je.bany czujniczek cofania nie zagadał akurat w takim momencie. No to który z kolegów następny ??? :polew:
Kimi Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Siemanko z wieczorka, no i co jak wszyscy to wszyscy - Mario również :kwasny: :wallbash: :wallbash: najgorsze jest to, ze nikt mi tego nie zrobił tylko ja sam :smutas: :strzal: :facepalm: ;( ;( je.bany czujniczek cofania nie zagadał akurat w takim momencie. No to który z kolegów następny ??? :polew: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: W co przyje.b.ałeś?
MarianekZg Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 W znak :polew: :polew: Ale taki autobusowy :polew:
Kimi Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 W znak :polew: :polew: Ale taki autobusowy :polew: Kurde, lipa Da się to spolerować czy coś? A zderzak cały jest, nie pękł?
MarianekZg Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 W znak :polew: :polew: Ale taki autobusowy :polew: Kurde, lipa Da się to spolerować czy coś? A zderzak cały jest, nie pękł? zderzak ok tylko troszkę porysowany Jutro będę walczył z polerką - na pewno sporo zejdzie. Pasta Tempo i jazda :ad: :ad:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 18:27_________________________________________________Siema klysiu :hi:
Kimi Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Siema Co tam słychać w szerokim świecie seksu i biznesu? :naughty:
Panda z Teksasu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ja nie mam żadnych czujników więc mam szanse w nic nie walnąć
Panton Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Siemanko z wieczorka, no i co jak wszyscy to wszyscy - Mario również :kwasny: :wallbash: :wallbash: najgorsze jest to, ze nikt mi tego nie zrobił tylko ja sam :smutas: :strzal: :facepalm: ;( ;( je.bany czujniczek cofania nie zagadał akurat w takim momencie. No to który z kolegów następny ??? :polew: czujniki generalnie gadają tylko czasami za wolno reagują i zanim zacznie dobrze wrzeszczeć to już człowiek obetrze... dlatego jak cofać na czujnikach to możliwie wolno co by miały czas na odpowiednie zasygnalizowanie.... co by więcej nie pierdo..... to pech kuwa :wallbash: :wallbash:
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Siemanko z wieczorka, no i co jak wszyscy to wszyscy - Mario również :kwasny: :wallbash: :wallbash: najgorsze jest to, ze nikt mi tego nie zrobił tylko ja sam :smutas: :strzal: :facepalm: ;( ;( je.bany czujniczek cofania nie zagadał akurat w takim momencie. No to który z kolegów następny ??? :polew: No widze ze kazdego dotyka po malu ja juz swoj odebralem to teraz kolega sobie zrobil
Seba_LDZ Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Siemanko z wieczorka, no i co jak wszyscy to wszyscy - Mario również :kwasny: :wallbash: :wallbash: najgorsze jest to, ze nikt mi tego nie zrobił tylko ja sam :smutas: :strzal: :facepalm: ;( ;( je.bany czujniczek cofania nie zagadał akurat w takim momencie. No to który z kolegów następny ??? :polew: No widze ze kazdego dotyka po malu ja juz swoj odebralem to teraz kolega sobie zrobil to co sie nie pucujesz ze juz smigasz ?? chyba ze cos przeoczylem i jak ?? wsio bangla jak nowka ??
Bartas Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 niunia na letnich kapetkach juz jaka cisza w srodku
Gość SpongeBob Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Siemanko z wieczorka, no i co jak wszyscy to wszyscy - Mario również :kwasny: :wallbash: :wallbash: najgorsze jest to, ze nikt mi tego nie zrobił tylko ja sam :smutas: :strzal: :facepalm: ;( ;( je.bany czujniczek cofania nie zagadał akurat w takim momencie. No to który z kolegów następny ??? :polew: No widze ze kazdego dotyka po malu ja juz swoj odebralem to teraz kolega sobie zrobil to co sie nie pucujesz ze juz smigasz ?? chyba ze cos przeoczylem i jak ?? wsio bangla jak nowka ?? no powiem Ci ze jak na moje oko to sie spisali xenony nowe az blyszcza
bartek1605 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 siemasz, może ktoś od Was jedzie do BT i ma dwa wolne miejsca oraz ochotę zabrać mnie z kumplem? auto swoje mam u mechanika, miało być na dzisiaj lecz nie jest, mówi że na jutro, ale jak zobaczyłem gdzie jest z robotą to uważam iż nie jest to realne oczywiście do łodzi bym dojechał jakoś... niech robi całą noc , ma być gotowy i już [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:31_________________________________________________Bartas zadowolony jesteś z wyboru :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 sie jąka sie jąka sie [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 21:43_________________________________________________o juz sie nie jąka sie
Bartas Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Bartuś no najpierw przerazony bo cos stukalo, ale mowie do kleju po naklejkach sie cos przykleilo.... zobaczymy na ta chwile jest cisza w srodku. jeszcze musze jakies dekielki skombinowac
Rekomendowane odpowiedzi