Bartas Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 luksus nitke sobie dobiore sam :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Siemano Banda, jak tam co tam? :naughty: :naughty: Ja pierd...., ile stron do nadrobienia
klysek Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Siemano Banda, jak tam co tam? :naughty: :naughty: Ja pierd...., ile stron do nadrobienia z tego 3/4 nasmarowlas ty w BT
Seba_LDZ Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 luksus nitke sobie dobiore sam :gwizdanie: dawaj @
Seba_LDZ Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 nie umisz w poziomie ?? i nie lepiej do mnie paczke i wstawie do galerii ??
Kimi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 nie umisz w poziomie ?? i nie lepiej do mnie paczke i wstawie do galerii ?? Umiem, ale mi się nie chce :tongue4: :tongue4: Lepiej, ale to muszę Ci gdzieś wrzucić 280 zdjęć na ftp-a.
Panton Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 nie umisz w poziomie ?? i nie lepiej do mnie paczke i wstawie do galerii ?? Umiem, ale mi się nie chce :tongue4: :tongue4: Lepiej, ale to muszę Ci gdzieś wrzucić 280 zdjęć na ftp-a. a co za problem? bo nie czaje... [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:05_________________________________________________A ta czerwona furmanka B7 to Bajka?
Kimi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 nie umisz w poziomie ?? i nie lepiej do mnie paczke i wstawie do galerii ?? Umiem, ale mi się nie chce :tongue4: :tongue4: Lepiej, ale to muszę Ci gdzieś wrzucić 280 zdjęć na ftp-a. a co za problem? bo nie czaje... [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:05_________________________________________________A ta czerwona furmanka B7 to Bajka? A w sumie to nie wiem
Panton Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 nie no na 100% Bajka... poznaję po jednym detalu... ostatnio była dokładana kiera i kodowanie tempomatu (co dopiero VASem poszło)
sebastian_marat Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Mam pytanie małe nie zabijecie mnie jak kupie passata? :polew:
Kimi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Mam pytanie małe nie zabijecie mnie jak kupie passata? :polew: Nie, nie zabijemy Sam skonasz w wielkich cierpieniach, jak będziemy z Ciebie na żywca zdzierać skórę PAS[ s ]A[ ta ]MI :kox: :kox:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Mam pytanie małe nie zabijecie mnie jak kupie passata? :polew: :bicz3: Kimiasz wstaw i podeslij sznurek obrobie szybciutko do normalnego rozmiaru chyba ze potrafisz zmniejszyc wszystkie na raz do 800x600 beda mniej wazyc i wstawie do galerki bedzie wygodniej dla wszystkich napewno
Kimi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Mam pytanie małe nie zabijecie mnie jak kupie passata? :polew: :bicz3: Kimiasz wstaw i podeslij sznurek obrobie szybciutko do normalnego rozmiaru chyba ze potrafisz zmniejszyc wszystkie na raz do 800x600 beda mniej wazyc i wstawie do galerki bedzie wygodniej dla wszystkich napewno Sebciu, litości, może nie dzisiaj, idę zaraz odespać yaboo, pozdrowienia od LDZ Bandy :good: :good: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 hhyhyhyhy no dobra nie naciskam... masz jeszcze 15 min zeby link do zdjec byl u mnie na pw
Kimi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 hhyhyhyhy no dobra nie naciskam... masz jeszcze 15 min zeby link do zdjec byl u mnie na pw Nie no, serio, podeślij mi najwyżej dane do ftp-a jak masz jakiegoś swojego i wrzucę Ci to jutro, ok?
yaboo Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 właśnie przeglądam i podziwiam fotki my juz w domku od 2 godzin, pozdrowienia i raz jeszcze wielkie dzięki, było za***iście szkoda, że tak krótko, i miło mi było poznać ekipę LDZ :>
Kimi Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 właśnie przeglądam i podziwiam fotki my juz w domku od 2 godzin, pozdrowienia i raz jeszcze wielkie dzięki, było za***iście szkoda, że tak krótko, i miło mi było poznać ekipę LDZ :> Cała przyjemność po naszej stronie :notworthy: :notworthy: Zlot faktycznie mógłby potrwać jeszcze ze trzy dni, bo nawet czasu nie starczyło, żeby każdego poznać osobiście i zamienić chociaż kilka słów :naughty: [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:33_________________________________________________ Patrzyłem teraz na wyniki III rundy KZK na Motodromie, dzisiaj była, a tam w mojej klasie.... JEDNO auto :shocked: :shocked: Ale w sumie to i dobrze, bo to uchroniło mnie przed utratą punktów w klasyfikacji całego Pucharu :naughty: 24. kwietnia powalczę o kolejne punkciki [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 22:48_________________________________________________ Dobra, ja zawijam, trzeba odespać, jutro od nowa Polska Ludowa :wallbash: :wallbash:
chriss Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 siemano no ja się wybierałem dziś na spota ale jeszcze nie wyrobiłem, za tydzień się zamelduje po fotach widzę ze impreza w BT pierwsza klasa dawajcie więcej do galerii
Rekomendowane odpowiedzi